Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Svetska zavera ili jedan sasvim običan dan...
Koliko god glupavo, istripovano itd zvucalo, zaista se prisluskuju telefoni.. 

Brzine idu u H-a !!!

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Strasno je to, slusace kako izjavljujem ljubav devojci. Cela ta subkultura iz vremena DB-a i na fazon Balkanskog spijuna mi je
.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Prisluškivali su se uvek, samo što bi neko, ko bi takvu ili slučnu stvar izneo u javnost, završio na drvetu, šatro samoubio se. "Običan" čovek tim strukturama nije interesantan.Day Walker napisao:Koliko god glupavo, istripovano itd zvucalo, zaista se prisluskuju telefoni..
Pda, to je tako svuda i tu nema nista cudno 
Najsmesniji su mi bili ljudi koji su posle petog oktobra mislili da ce organizacije kao sto je DB da prestanu da postoje, jer sad smo kao demokrate. Pa "najdemokratskije" zemlje se najvise time i bave
i ne samo sto prisluskuju svoj narod, prisluskuju ceo svet, odnosno koga kod hoce i kad hoce.
Ali prirodni nemamo cega da se bojimo, samo slobodno pricajte

Najsmesniji su mi bili ljudi koji su posle petog oktobra mislili da ce organizacije kao sto je DB da prestanu da postoje, jer sad smo kao demokrate. Pa "najdemokratskije" zemlje se najvise time i bave

Ali prirodni nemamo cega da se bojimo, samo slobodno pricajte

U današnje vreme veliki procenat krivičnih dela se rešava pomoću mobilnih telefona i to najčešće pregledanjem logova odlaznih i dolaznih poziva. I to se naravno radi tamo gde je krivično delo već napravljeno ili gde je neki lik pod istragom ili je sumnjiv. Nasumično prisluškivanje pa reagovanje u slučaju pominjanja nekih reči verujem da se kod nas ne koristi jer nije isplativo.
http://www.kurir-info.rs/drzavo-spreci- ... nak-451457
evo ga, idemo dalje. Nebeski narod opet pokusavaju da istrebe, al se ne damo...
evo ga, idemo dalje. Nebeski narod opet pokusavaju da istrebe, al se ne damo...

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
neki oblici veštačkog života proizvedenog nanobiotehnologijom
http://www.kurir-info.rs/zaprasili-nas- ... nak-449721
Posledice po ljude
- hronični umor, glavobolja, kratkoročno gubljenje pamćenja i koncentracije, depresija, slabljenje imuniteta
- kašalj, bolovi u grudima, upala disajnih puteva, krvarenje iz nosa, peckanje očiju, podrhtavanje očnih kapaka, ukočenost vrata
- nepravilan rad srca, problemi s krvnim sudovima i krvnim pritiskom
- infekcije i iritacije mokraćnih i disajnih puteva, alergije, astma, kožne bolesti, rak
Hm, ja imam sve to, sem ovog zadnjeg
Posledice po ljude
- hronični umor, glavobolja, kratkoročno gubljenje pamćenja i koncentracije, depresija, slabljenje imuniteta
- kašalj, bolovi u grudima, upala disajnih puteva, krvarenje iz nosa, peckanje očiju, podrhtavanje očnih kapaka, ukočenost vrata
- nepravilan rad srca, problemi s krvnim sudovima i krvnim pritiskom
- infekcije i iritacije mokraćnih i disajnih puteva, alergije, astma, kožne bolesti, rak
Hm, ja imam sve to, sem ovog zadnjeg

U vezi tih Chemtrails-a postoje delimicni razlozi za brigu,ali s druge strane narod je previse paranoican oko tih stvari.Prvo,istina je da se iz tih aviona ispustaju stetne supstance poput raznih insekticida,aluminijuma i slicnih otrova,ali ti isti otrovi ne mogu previse da nanesu stetu obicnom stanovnistvu jer se ispustaju na izuzetno velikim visinama (najcesce na preko 6000 m) pa se takvi otrovi po prostom zakonu fizike jednostavno razlazu dok ne pristignu na zemlju.Istina je da je takav projekat pokrenut u cilju kontrole vremenskih uslova (sto su i sami amerikanci priznali prosle godine),ali nije istina da je to zavera protiv Srba i slicno.Chemtrailsi postoje svuda u svetu pocev od severnoamerickog neba pa sve do australijskog (uljucujuci i Rusiju,Kinu,Iran i sve druge zemlje koje nisu na istom kursu na kojem su amerikanci) jer celokupna zemljina lopta ima velike probleme sa kontrolom vremenskih uslova.Ljude najvise plase ti ispresecani plavi tragovi pa bez razloga dizu veliku buku oko toga.Ne kazem da je to dobro,ali nije ni toliko strasno koliko se predstavlja.
Nedavno sam slusao jednog Svajcarca koji je rekao kako cemo vec kroz nekih dvadesetak godina imati samo dva godisnja doba i to sa drasticnim razlikama u temperaturi – leta sa 40-50 c i zime sa debelim minusima.Da li ce se to desiti ne znam,ali nekako mi je neshvatljivo da amerikanci imaju u planu da sami sebe otruju jer na njihovom nebu ima vise tih chematrails-a nego igde na svetu.A price o smanjenju stanovnistva na zemlji ne piju vodu jer cela evropa ima probleme sa padom nataliteta.Poredjenja radi,Nemacka sa 85 miliona ljudi koliko ih je nekada imala,danas je spala na oko 80 miliona,a za dvadeset godina predvidjaju cifru od oko 75 miliona ljudi,uprkos tome sto se broj stranih imigranata svake godine povecava.A svi znamo da je narod taj koji stvara ekonomiju i utice na njen obim.
Nedavno sam slusao jednog Svajcarca koji je rekao kako cemo vec kroz nekih dvadesetak godina imati samo dva godisnja doba i to sa drasticnim razlikama u temperaturi – leta sa 40-50 c i zime sa debelim minusima.Da li ce se to desiti ne znam,ali nekako mi je neshvatljivo da amerikanci imaju u planu da sami sebe otruju jer na njihovom nebu ima vise tih chematrails-a nego igde na svetu.A price o smanjenju stanovnistva na zemlji ne piju vodu jer cela evropa ima probleme sa padom nataliteta.Poredjenja radi,Nemacka sa 85 miliona ljudi koliko ih je nekada imala,danas je spala na oko 80 miliona,a za dvadeset godina predvidjaju cifru od oko 75 miliona ljudi,uprkos tome sto se broj stranih imigranata svake godine povecava.A svi znamo da je narod taj koji stvara ekonomiju i utice na njen obim.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Kad vidiš šta padne na auto za par dana, kad izađeš u parkić s klincem i vratiš se kući, pereš ruke a ono crno se spira (a nisi kopao po zemlji) i kad izađeš iz grada pa za par dana iskašlješ i posle nemaš tegoba, onda shvatiš da ti ne treba ništa s aviona da te praši kad prljavštine ima i sa mnogo nižih visina a lepi se i za pluća.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Za tu crnu lepljivu prljavštinu najviše možemo da zahvalimo našoj državi, koja je jedna od poslednjih na svetu koja dozvoljava korišćenje D2 dizela u gradu. Nadam se da se bar "olovni" benzin više ne proizvodi...
Ђенерал Јанковић
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
crna, siva, D2, mazut, ček još i da krene grejanje. Ove godine prašina je još izraženija zbog suše.
Ali gledam po klincima, kako izađemo iz grada na par dana, drugog-trećeg dana već lepše dišu.
Kako se vratimo, posle par dana opet kašljucanje.
Odemo negde npr. na more, napolju ceo dan - mogu rukama da jedem koliko su čiste
(more, zlatibor, kopaonik, nebitno)
Ali gledam po klincima, kako izađemo iz grada na par dana, drugog-trećeg dana već lepše dišu.
Kako se vratimo, posle par dana opet kašljucanje.
Odemo negde npr. na more, napolju ceo dan - mogu rukama da jedem koliko su čiste

Boringly average, but also perfect for school run mums
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa kad komso zalozi jos stare gume i preradjeno ulje, di ces vece srece.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money