Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
2018 BMW Z4
Re: 2018 BMW Z4
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Lep enterijer, napokon neka vidljiva promena kod Bmwa 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Lep enterijer ali ima delova koji mi se ne svidjaju. Mnogo debeo donji krak na volanu, ne znam sto ima pored srednjeg srebrnog dela ovako debele crne delove.
Takodje mi se ne dopadaju neiskorišćeni ćoškovi na ekranu, to mi bas upada u oči
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Takodje mi se ne dopadaju neiskorišćeni ćoškovi na ekranu, to mi bas upada u oči
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Perfektan enterijer za ovaj auto.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
"Prvo lajk pa pustam klip." 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kia bi mu pozavidela 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Mene jako podseca na 124 Abart. Farovi mi se ne svidjaju. Enterijer konacno bolji u jednom BMW-u od exterijera 

Bio bi bas lep da su mu farovi drugacije izvedeni. Evolucija predhodog Z4 npr. Ovako sa ovim podseca na kiu, fiat... Nema prepoznatljiv BMW-ov agresivni dizajn vec mlako deluje
Lijep je, i podsjeca na Kiu.
Dizajn toyota, a kvarenje BMW, top kombinacija
.
Ko alfa ne znam sad koji model pre mnogo godina, talijanska tehnika sa japanskim dizajnom, recept za “uspeh“

Ko alfa ne znam sad koji model pre mnogo godina, talijanska tehnika sa japanskim dizajnom, recept za “uspeh“