Floyd napisao:Plava ne ide uz M paket
Tebi ne ide ili ne moze da se poruci uz M paket?
Daj celu paletu, pa da biramo...

Floyd napisao:Plava ne ide uz M paket
Ta je i naručena... mada imam još malo vremena da razmislim.Risto napisao:spacegrau, nema dalje
Imaš na BMW konfiguratoru. Ali naveo sam već... alpin bela, mineralno bela, silver, space grey, metalik crna i karbon crna.DukeNS napisao:Tebi ne ide ili ne moze da se poruci uz M paket?
Daj celu paletu, pa da biramo...
S7 EdgeMilos napisao:Moras onda uzeti i Space Grau iPhone
Na X3 i X4 može da se uzme crvena. To mi je bila opcija za taj auto uz svetlo plavu.Xepoj87 napisao:Crvena extra izgleda, a posto sam video acin x3 sa tom bojom, bezobrazno mu dobro stoji.
Sent from my Sony
Sve sem crvene koze imas standardno u ponudi koliko sam ja primetio. Za eksterijer sigurno, za enterijer tamno braon, svetlija braon, jedino nema crvene.Floyd napisao:Scudi, kačiš slike duplo skupljih primeraka od ovog što sam naručio
Doplaćuje se. Ova je 1700 skuplja a ovaj enterijer 3000. Uz to super dođe i kožna tabla još 3000 i ode cena...Scuderia napisao: Btw, 40d isto, ali individual, mislim da si napisao da to ne doplacujes.
Unutra je crno i alu... klasika.Scuderia napisao:Da, da, znam, stavih ga vise jer je prica o X5, a zanimljiva je, meni bas lepa boja.
Video sam uzivo sva tri, i mozda najjaci utisak je ostavio sivi koji si vec narucio. A unutra?