E ljudi, juče sam bio do BG-a da vidim neke primerke i evo šta sam video

Sve civici...
Bio je jedan model koji mi je na oko bio jako privlačan, bež enterijer i teget boja. Imao je miris na cigare unutra, instant me smorilo, gume dobre, ali ima razlčite ramove oko rubova, sa jedne strane tamno sivi, sa druge svetlo sivi. Napred je verovatno opaljen, far izgleda kao nov i vidi se da je farban. Enterijer je bio ok i dosta bolje izgledao nego na slikama. Mnogo je lepa ta bež varijanta.. Na onom desnom ekrančiću na kokpitu display ima neki problem, to su moda samo sijalice ali pri dnu ima loš prikaz, nešto je muljavo...
Hit mi je bila jedna crna koja stoji u oglasima mesecima i navodno prešla 123.000. Enterijer je stvarno utegnut ali je očigledno fasovao u zadnji kraj. Rupa između gornje haube i stakla na gepeku je bukvalno 2cm. Ne znam gde ode sva ta voda po kiši. Krajevi zadnjeg branika bukvalno landaraju, vise, ništa nije stegnuto. Levo krilo ne leže na branik skoro CM, a obe lajisne dugačke one što idu ispod vrata su toliko labave da imaju amplitudu tipa 3, 4 cm kada se samo pipne prstom - ona landara. Strašno.
Ja dugo imam opciju od burazerovog ortaka koga i sam znam, 1.8, 2008 godište, ali on je zacepio 7500 i meni bi kao zbog burazera dao za 7000 ali je prvi vlasnik, 150k pravih, svi servisi u delti, ugradio neki radar od 400e ne znam ni za šta je, oba seta guma. Meni je 7k stvarno puno para, ja sam kontao 6 do 6.5 po potrebi ali kako stvari stoje i posle ovoga što sam video juče, sve je verovartnije da ću da se pružim. Npr, ima neka koja je 6670 u NS, čovek kaže spustio bi 70e jer je auto perfektan blabla... lol Ali sve i da uzmem to, gde je registracija i ostalo, servisi i čuda i to, pri tom ovaj gore će da se registruje u julu.
Jebe me samo što mi to nisu nimalo male pare, ali kontam da ta razlika vredi. Danas radim ceo dan, sutra ću ići da popričam sa njim detaljno o kolima i pogledam detaljno pa ćemo da vidimo.. Probao burazer da spusti još malo ali ne da ni 10e ispod.