Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Golf VII 1.2 TSI 86

Post od Floyd »

Delija napisao:Jok. Moj je proizveden sredinom novembra 2012., tako da ni ne moze da ima problem. Zakljucno sa oktobrom su potencijalno problematicni.
Moj bivši je proizveden maja i isto nije imao problem. Verovatno je izolovan slučaj.
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

Delija napisao:A jeste, kupis nov auto i onda se druzis sa servisom jednom mesecno.

Ma najmanje jednom nedeljno.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ladno nisu uopšte ofarbali ni zaštitili nekako tu metalnu konstrukciju sedišta. To je boja metala posle presovanja i obrade. :D

TT
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

U narodu poznatije kao fuseraj.

Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

nisu stigli, bila navalica na novi beNvejac, pa samo ugradjuj i ne pitaj :rofl:
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Recenica o rdji izuzetno dobija na tezini kad je izgovori vlasnik Opela "iz cuvenih dana" :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Smejala se šerpa loncu... :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Sloba napisao:U narodu poznatije kao fuseraj.
Obzirom da su im trećina zaposlenih Poljaci... ni ne čudi me. :kezo:

Sent from mTalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
gavran
Reactions:
Pridružio se: 09 Sep 2013, 15:44
Garaža: Službeno vozilo

Post od gavran »

Miljane, uskoro bi trebao da izađe restilizovan Golf 7, govorka se na jesen, eventualno proleće iduće godine. E sada ne znam koliko ti se žuri jer cenim da će verovatno spolja biti malo osvežen a unutra unapređen i po verovatno istoj ceni.

Takođe, i što se pouzdanosti tiče restilizovani modeli uglavnom imaju otklonjene sve početne a i kasnije uočene probleme. Po pitanju motora, koliko ja znam ti motori 1.2 tsi koji su se od samog starta ugrađivali u Golf 7 su EA 211 a 1.2 TSI koji su se ranije ugrađivali (o kojima je zapravo i najviše prijavljenih problema) pa i u tom periodu se preklopili u nekim modelima Škode i sl. su EA 111. Razlike su značajne i nije u pitanju isti motor samo umesto lanca stavljen kais već je dosta toga unapređeno i ispravljeno. Sve u svemu, i da im je nešto promaklo za 3 godine koliko se proizvodi verovatno je otklonjeno.
Rad je stvorio čoveka, a nerad.......gospodina
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

Delija napisao:Recenica o rdji izuzetno dobija na tezini kad je izgovori vlasnik Opela "iz cuvenih dana" :kezo:
Boli ove beNwendzije jbg. , das tolke pare za propeler, kad ono zardja ti guzica, ko zna sta je tek pod tapacirungom, ispade onaj " polupremijum" bolja kupovina, a jbg. skoda je to :kezo:
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Rdjavi moj prijatelju :), boli mene patka za to - dok on posteno "nahvata boju", ja cu vec voziti neki novi :mrgreen:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Nemam ja nista protiv "old school" (za vikend auto), ali nemam para za taj sport i zivim u pogresnoj drzavi, a verovatno i pogresnom delu sveta :)
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Neko ko vozi auto kome se rubovi u sajtne menjaju na velikom servisu bi trebao da ima razumevanja za ovaj problem a ne da likuje ;)
Miljankg
Reactions:
Pridružio se: 02 Jul 2016, 19:30

Post od Miljankg »

gavran napisao:Miljane, uskoro bi trebao da izađe restilizovan Golf 7, govorka se na jesen, eventualno proleće iduće godine. E sada ne znam koliko ti se žuri jer cenim da će verovatno spolja biti malo osvežen a unutra unapređen i po verovatno istoj ceni.

Takođe, i što se pouzdanosti tiče restilizovani modeli uglavnom imaju otklonjene sve početne a i kasnije uočene probleme. Po pitanju motora, koliko ja znam ti motori 1.2 tsi koji su se od samog starta ugrađivali u Golf 7 su EA 211 a 1.2 TSI koji su se ranije ugrađivali (o kojima je zapravo i najviše prijavljenih problema) pa i u tom periodu se preklopili u nekim modelima Škode i sl. su EA 111. Razlike su značajne i nije u pitanju isti motor samo umesto lanca stavljen kais već je dosta toga unapređeno i ispravljeno. Sve u svemu, i da im je nešto promaklo za 3 godine koliko se proizvodi verovatno je otklonjeno.

Gavrane, hvala za sugestiju. Auto sam upravo rezervisao za rent-a-car ovog vikenda kada cu ga probati, sto se kaze "do koske".

Sto se restilizacije tice, informisacu se o tome, ali uglavnom restilizovani modeli nisu na akciji (kao sto je sada 86ks) i to nisu sve do Sajma. Uglavnom se tako radi, tako da cu da vidim da li da cekam taj restyle ili da porucim ovaj. Jako korisna informacija, pa cu videti da se informisem kod prodavca i javicu sta i kako.
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

Hajde pa obavezno ovde iznesi utiske i mane/prednosti Golfa i Astre.
Dobra sisa zlata vredi.
Odgovori