Moj bivši je proizveden maja i isto nije imao problem. Verovatno je izolovan slučaj.Delija napisao:Jok. Moj je proizveden sredinom novembra 2012., tako da ni ne moze da ima problem. Zakljucno sa oktobrom su potencijalno problematicni.
Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€
Re: Golf VII 1.2 TSI 86
Delija napisao:A jeste, kupis nov auto i onda se druzis sa servisom jednom mesecno.
Ma najmanje jednom nedeljno.
Dobra sisa zlata vredi.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ladno nisu uopšte ofarbali ni zaštitili nekako tu metalnu konstrukciju sedišta. To je boja metala posle presovanja i obrade. 
TT

TT
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
U narodu poznatije kao fuseraj.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
nisu stigli, bila navalica na novi beNvejac, pa samo ugradjuj i ne pitaj 

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Recenica o rdji izuzetno dobija na tezini kad je izgovori vlasnik Opela "iz cuvenih dana" 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Smejala se šerpa loncu... 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Obzirom da su im trećina zaposlenih Poljaci... ni ne čudi me.Sloba napisao:U narodu poznatije kao fuseraj.

Sent from mTalk
Širim haos!
Miljane, uskoro bi trebao da izađe restilizovan Golf 7, govorka se na jesen, eventualno proleće iduće godine. E sada ne znam koliko ti se žuri jer cenim da će verovatno spolja biti malo osvežen a unutra unapređen i po verovatno istoj ceni.
Takođe, i što se pouzdanosti tiče restilizovani modeli uglavnom imaju otklonjene sve početne a i kasnije uočene probleme. Po pitanju motora, koliko ja znam ti motori 1.2 tsi koji su se od samog starta ugrađivali u Golf 7 su EA 211 a 1.2 TSI koji su se ranije ugrađivali (o kojima je zapravo i najviše prijavljenih problema) pa i u tom periodu se preklopili u nekim modelima Škode i sl. su EA 111. Razlike su značajne i nije u pitanju isti motor samo umesto lanca stavljen kais već je dosta toga unapređeno i ispravljeno. Sve u svemu, i da im je nešto promaklo za 3 godine koliko se proizvodi verovatno je otklonjeno.
Takođe, i što se pouzdanosti tiče restilizovani modeli uglavnom imaju otklonjene sve početne a i kasnije uočene probleme. Po pitanju motora, koliko ja znam ti motori 1.2 tsi koji su se od samog starta ugrađivali u Golf 7 su EA 211 a 1.2 TSI koji su se ranije ugrađivali (o kojima je zapravo i najviše prijavljenih problema) pa i u tom periodu se preklopili u nekim modelima Škode i sl. su EA 111. Razlike su značajne i nije u pitanju isti motor samo umesto lanca stavljen kais već je dosta toga unapređeno i ispravljeno. Sve u svemu, i da im je nešto promaklo za 3 godine koliko se proizvodi verovatno je otklonjeno.
Rad je stvorio čoveka, a nerad.......gospodina
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Boli ove beNwendzije jbg. , das tolke pare za propeler, kad ono zardja ti guzica, ko zna sta je tek pod tapacirungom, ispade onaj " polupremijum" bolja kupovina, a jbg. skoda je toDelija napisao:Recenica o rdji izuzetno dobija na tezini kad je izgovori vlasnik Opela "iz cuvenih dana"

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Delija
- Kontakt:
Rdjavi moj prijatelju
, boli mene patka za to - dok on posteno "nahvata boju", ja cu vec voziti neki novi 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Kontakt:
Nemam ja nista protiv "old school" (za vikend auto), ali nemam para za taj sport i zivim u pogresnoj drzavi, a verovatno i pogresnom delu sveta 

Neko ko vozi auto kome se rubovi u sajtne menjaju na velikom servisu bi trebao da ima razumevanja za ovaj problem a ne da likuje 

gavran napisao:Miljane, uskoro bi trebao da izađe restilizovan Golf 7, govorka se na jesen, eventualno proleće iduće godine. E sada ne znam koliko ti se žuri jer cenim da će verovatno spolja biti malo osvežen a unutra unapređen i po verovatno istoj ceni.
Gavrane, hvala za sugestiju. Auto sam upravo rezervisao za rent-a-car ovog vikenda kada cu ga probati, sto se kaze "do koske".
Sto se restilizacije tice, informisacu se o tome, ali uglavnom restilizovani modeli nisu na akciji (kao sto je sada 86ks) i to nisu sve do Sajma. Uglavnom se tako radi, tako da cu da vidim da li da cekam taj restyle ili da porucim ovaj. Jako korisna informacija, pa cu videti da se informisem kod prodavca i javicu sta i kako.
Hajde pa obavezno ovde iznesi utiske i mane/prednosti Golfa i Astre.
Dobra sisa zlata vredi.