Limuzine vs karavani
Re: Limuzine vs karavani
Ima karavana koji su lepsi od limuzina. Audi je tu najaci I uvek bi pre uzeo karavan. Plus limo su u srbiji cista asocijacija na Javnu nabavku. Merc je tu I najgori osim mozda nove e klase. Mada tu limo dominira
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
Pre bih rekao da si se ti nesto zbunio, Mercedes ima najlepse karavane, da cak i meni vizuelno budu ok.ftj napisao:Razumem heroja sto je toliko protiv karavana, mercedes ima ubedljivo najruznije karavane u ponudi.

Poslednja izmena od Xepoj87 u 14 Avg 2016, 00:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Karavan je nuzno zlo.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Slazem se sa Milosem i Lakijem 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Moze i karavan da bude lep,ali trazi patos i lepu felnu.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sto duze gledas u njega sve ti je lepsi i prihvatljiviji 

Samo bih ga komplet zatamnio i zutu foliju na maglenke

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ih žutu foliju preko maglenki.... nije to Jugo 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Rece nema mecka odvratne karavane i onda sve slike odnapred 
A6 ima stvarn sjajan zadnji kraj, pa i na f10 je dobar, ali opet silueta, nije to to.
Lubenicarima treba sportski paket, tamna stakla, spustanje, felne itd da bi bili lepi, dok je recino f10 (pre)lep i u klotu spolja.
Послато са GT-N7100

A6 ima stvarn sjajan zadnji kraj, pa i na f10 je dobar, ali opet silueta, nije to to.
Lubenicarima treba sportski paket, tamna stakla, spustanje, felne itd da bi bili lepi, dok je recino f10 (pre)lep i u klotu spolja.
Послато са GT-N7100
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Moram se citiratipedja napisao:...uglavnom japanci i Mecke su malo omasili temu. (I ne morate mi postavljati neke shooting brake, AMG i slicne Mercove...)

I da, sve je to subjektivno i o ukusima ne treba raspravljati. Da li je izolacija dobra i kako lezi na putu, to se vec moze utvrditi i pored subjektivnog osecaja, ali "lepota" bas i ne moze.
TapaT
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Ja i ako vozim karavana, ne vidim ni jednu prednost u odnosu na limuzinu sem veoma prakticnog gepeka.
Sad kome je to bitno, on ce da uzme karavelu. Meni je bitno s obziorm da svaki dan nesto teram po malo, a cesto i obaram sedista tako da limuzina mi nikako ne bi valjala.
Sutra u zivotu ako ne budem imao potrebu ako nije lepsi od limuzine verovatno ne bi ni vozio karavana.
I licno mi je a i verujem vecini ovaj moj v40 lepsi od limuzine s40.
Doduse i vecina volvo karavana je lepsa od limuzina, kao i audi. Mercedes i Bmw karavani su katastrofa, i to ne u odnosu na odlicne limuzine, nego uopste generalno su ruzni... Passat takodje, svaki model mi je lepsi kao karavan... Ima jos tu dosta modela...
E sad prednosti limuzine, pored ovih sto ste vi pomenuli po meni je i sto je manja zapremina kabine, pa ce pre da se zagreje, ali takodje isto leti ce pre da se ohladi, i lakse ce da se odrzava temperatura nego u odnosu na karavan. Posto sumnjam, a gotovo sam siguran da je kapacitet rashladnih uredjaja isti i za limuzine i karavane.
E sad i limuzinin gepek ima svojih prednosti.
POsto je izdvojen od kabine, recimo moze da se tera prase jedno zivo, i nece da smrdi u kabini sigurno kao u karavanu, a mozda i nece uopste.
Sad vi mislite da to nije bitno, ali ja stalno moram da kacim prikolicu zbog jednog praseta, a realno u gepek moze da stane 10 komada ali ne mogu zbog smrada...
Sad kome je to bitno, on ce da uzme karavelu. Meni je bitno s obziorm da svaki dan nesto teram po malo, a cesto i obaram sedista tako da limuzina mi nikako ne bi valjala.
Sutra u zivotu ako ne budem imao potrebu ako nije lepsi od limuzine verovatno ne bi ni vozio karavana.
I licno mi je a i verujem vecini ovaj moj v40 lepsi od limuzine s40.
Doduse i vecina volvo karavana je lepsa od limuzina, kao i audi. Mercedes i Bmw karavani su katastrofa, i to ne u odnosu na odlicne limuzine, nego uopste generalno su ruzni... Passat takodje, svaki model mi je lepsi kao karavan... Ima jos tu dosta modela...
E sad prednosti limuzine, pored ovih sto ste vi pomenuli po meni je i sto je manja zapremina kabine, pa ce pre da se zagreje, ali takodje isto leti ce pre da se ohladi, i lakse ce da se odrzava temperatura nego u odnosu na karavan. Posto sumnjam, a gotovo sam siguran da je kapacitet rashladnih uredjaja isti i za limuzine i karavane.
E sad i limuzinin gepek ima svojih prednosti.
POsto je izdvojen od kabine, recimo moze da se tera prase jedno zivo, i nece da smrdi u kabini sigurno kao u karavanu, a mozda i nece uopste.

Sad vi mislite da to nije bitno, ali ja stalno moram da kacim prikolicu zbog jednog praseta, a realno u gepek moze da stane 10 komada ali ne mogu zbog smrada...

A posebno npr u NL gde svaka veca prodavnica daje dzabe upotrebu prikolice do 2 sata, plus ima da se iznajmi za par eura dnevno na dosta benziskih pumpi. A za vece stvari iznajmljivanje kombija pocinje od 30eura dnevno, a akanje auta sa vecim stvarima da ne pominjem. Meni zaista treba tako nesto max par puta godisnje... A o ukusima se nikada ne raspravlja
mada moja zena nece da cuje za karavana (problemi sa dizajnom), a ona je ta koja je ostecenja kada kazem nema vise mesta 

Neće ni moja da čuje za karavana a prostor treba. Ja neću da čujem za MPV pa smo našli kompromis 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Izmedju karavana i SUV ne bih razmišljao ni sekundu.
Si stigao, gotov odmor?
Si stigao, gotov odmor?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''