Pošto idemo sa klincima (9 i 12g) u svakom slučaju će primarno biti šetkanje preko dana. Nego ima li nekog finog manjeg primorskog mesta u toj oblasti - od Vašingtona do Bostona? Da li se ljudi kupaju tamo? Brčnuo bi se u Atlantiku fore radi, ne očekujem Grčku. Možda bi proveli i dan ako je simpatično mesto. Pokušaću da ne mislim na ajkule
Inače u Bostonu se organizuju ture brodom za gledanje kitova. I kače svaki dan slike, izgleda da nije retkost videti kita.
Ovo za parking sam video. Ni ne trebaju mi kola za veće gradove, ali mi trebaju da idem od mesta do mesta, i da obiđem neke zabavne i akva parkove van glavnih destinacija. U Bostonu imaš neke parkinge na perifernim delovima metroa za male pare, neki park&ride sistem. Nisam još gledao za Vašington. U principu nije mi problem ni da nađem smeštaj na obodu gde je jeftinije i nema problema sa parkingom, samo da je prevoz blizu. Tako smo radili i po Evropi. U Njujorku ću samo da podignem kola i da ih vratim na kraju, neće ni biti parkiranja.