Da, bolji je toliko koliko kosta

To sta je tebi zadovoljavajuce nije relevantno u prici. Ti mozes da kazes da je tebi previse da das za 340i ili ne zelis, ali ja bih dao za c400 u odnosu na c300 da imam mogucnosti, a najradije za c43. I nista mi tu nije preskupo, vec je to cena te dodatne razlike.
Ja sam neko ko bi dao 100k eura za c63s, a vecina ljudi izabere za te pare 540d ili nesto slicno, sto je opet ok.
Potreba za svakodnevnom voznjom, sta god to znacilo, se zadovoljava sa 316. Rizicna preticanja mozes da radis i sa autom od 100ks i sa autom od 500ks. Preticanje nije obavezna radnja, a svakako nikada ne bi trebalo da bude rizicno. To je ljudska psiha, da mora da pretekne nekoga i da ide 20 km/h brze od njega, a ista ta psiha kod vecine zeli 340i umesto 330i.
Druga stvar je to sto smo mi u siromasnoj zemlji gde se po pravilu uvek od magarca pravio konj, pa tako ispadnu isto 2.0 i 3.0.
Gledam po ovim pc forumima, napolju se prica normalno, realno, a kod nas 90% ljudi zastupa stav da je gejmerski komp onaj koji moze igre da pusta na srednjim podesavanjima.
I tako je u svemu. Bukvalno ne postoji stvar gde se ne ceni i ne dize u nebesa neka srednja klasa, jer 90% ljudi moze dotle da dosegne. Prosto ne mogu ljudi da odvoje subjektivno i objektivno.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.