igor_harris napisao: 10 Apr 2018, 09:50
Ajde ne dramite, pa zbog ovakvih situacija MotoGP i jeste trenutno najpopularniji automoto sport. Ko voli da gleda voznju sa 1000 bezbednosnih pravila ima F1. Tamo nema cak ni mizoginije.
Ovakve situacije između Rosija i Markesa fakat utiču na popularnost, ali pravi fanovi ih svakako ne vole, jer ništa ne može i ne sme da bude bitnije od bezbednosti vozača. Ti ljudi voze na dva točka 350 na sat, to su neverovatni napori u svakom smislu. Ludaci na stazi koji voze kao manijaci i posle nekolio upozorenja tj kazni nikome nisu potrebni.
chaslav napisao: 10 Apr 2018, 11:22
Šta god to značilo
Milane, ne branim Markeza uopste, snalazi se on i sam odlicno u tome

ovo je on, tako vozi oduvek kao što je i Pedrosa rekao posle trke. Nekome se svidja kao vozac a nekome ne ali ne verujem da će se promeniti ikada. Zato i ispašta kroz kazne.
Zarko je postavio najbolje pitanje: pustite trkacki incident, mene zanima sta smo mi ostali radili na stazi kad je MM isao toliko brze od svih ostalih a svi smo na GP mašinama?
Wow, odlično se snalazi, na jednoj strani on na drugoj 98% drugih koji razmišljaju poput onog Novinara sa linka koji sam ti ostavio. Ispada samo budala i još veći skot ponašajući se kao da ništa loše nije uradio. Što je super jer to otklanja sumnju kakav čovek je u pitanju. Kakav je vozač, to je poznato - svakako neverovatan, ali ova druga strana njega će uvek biti razlog zašto neće imati ni promil Rosijeve popularnosti. A da bi skontali kolika je Rosijeva popularnost, treba otići uživo na neku trku. Ja sam bio u Brnu 2016, Muđelu 2017 i kupljene su karte za Assen za 2 meseca, i verujte, on je na nivou božanstva dok na 50 njegovih fanova dođe jedan Markesov.