Garez na zadnjem braniku
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Garez na zadnjem braniku
Vidi se da se ne razumes, kupe ljudi dizela ne za 4000e, vec I za 2000e pa se siti navozaju I skoro nista ne promene.
Recimo neki matori jtd ako su mu turbo/kvacilo/zamajac iole solidni preci ce jos makar 50k dok ga ne zavalja dalje, a ti delovi traju 200-400kkm zavisno od stila voznje I maksimalno 1000e, jedino je problem kada se uzme los primerak pa ti se sve odma zalomi.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Recimo neki matori jtd ako su mu turbo/kvacilo/zamajac iole solidni preci ce jos makar 50k dok ga ne zavalja dalje, a ti delovi traju 200-400kkm zavisno od stila voznje I maksimalno 1000e, jedino je problem kada se uzme los primerak pa ti se sve odma zalomi.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Ja sam baš oduševljen sa 1.6 HDi u mom pežou. Napravio sam oko 30-35 hiljada km potpuno bezbrižnih, očisto mu EGR jedino jer je prijavljivao grešku. Navodno je na 250k km sad. I kad razmišljam o prodaji, više jer mi je auto dosadan, nego što imam realnu potrebu. Uglavnom, vozi tako još neko vreme pa prati da li dimi ili ostavlja više gareži pa reaguj jbg.
Ja sam i prethodnog 1.9 dci vozio normalno i čuvao, ali čim imam priliku volim da odvalim u trećoj ili četvrtoj pun gas. Posle toga manje dime
Npr. 10 km pun gas na auto-putu.
Ja sam i prethodnog 1.9 dci vozio normalno i čuvao, ali čim imam priliku volim da odvalim u trećoj ili četvrtoj pun gas. Posle toga manje dime

Npr. 10 km pun gas na auto-putu.
@Ivan koliko puta može da se "zavalja dalje" i ko stoji na kraju tog lanca?
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Onaj ko ne gleda u auto kad kupuje, nego veruje servisnim knjizicama domacih dundjera.
Studenti 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Voze se dok se bukvalno ne raspadnu i truju sve oko sebe. Ovde neko da je dizela (to "božanstvo" od motora na točkovima) oterao na otpad? To ne biva...Heinz napisao:@Ivan koliko puta može da se "zavalja dalje" i ko stoji na kraju tog lanca?

U pravu si, ona sa 150.000km ce na valjcima po pravilu izbaciti vise snage od novih, sto je i ocekivano.Sloba napisao:U dvaes marki da nova kola i ona sa 150.000 ili 200.000 km, sa svim sacuvanim tragovima honovanja, na valjcima nece isto izbaciti,
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Razlike su obicno minimalne, ispod 5%, uglavnom je novi slabiji.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Zavisi u kolikom autu 120 konja ne ide, u tom Cliu 3 bi 1.6 isao sigurno fino. Potrosnja po BG ne verujem da bi se mogla ispod 8.5 spustiti, mada realno je jos visa. 1.2 ja ne bih ni uzimao u tom autu, ali definitivno bih gledao benzin i pre svega stanje auta.dag81 napisao:3e na 100km 300e na 10.000km u odnodu na 1.2 benzin koji se vuce realno sa svojih 65 75ks.
Odvoji tih 300e na svakih 10.000km i uzivaj sa ovim autom. Nista gore kad auto ne ide, a benzinac do 120 ks ne ide. Jedino sto bih kupio od tih manjij je 1.2tsi ili 1.4tsi, atmo nikako da mi bude auto za sve.
Ja benzince ne volim, a za one sto bih voleo V6 v8 nemam novci.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ti svi svoje odgledao sa benzinom. Xe xe
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Samo polako kolega, da mi ne izadje na nos. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money