2018 Suzuki Jimny
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: 2018 Suzuki Jimny
Zivo me zanima koja ce okvirno cena biti kod nas.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Stari model je 16-17k ako se dobro secam, sto nije ni malo jeftino.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
15590 + 1600 za četvorostepeni AT
TT
TT
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ti baš mašiš poentu ovog auta. Kad bi ga kupio s takvim očekivanjima, dao bi ga u prodaju u roku od mesec dana.Darko napisao: 07 Jul 2018, 22:40 Svidja mi se kako dobro muski izgleda plus dobar za nase puteve sa tim ogromnim gumama. Naravno samo za grad jer je bas malih gabarita.
Jednostavno mi se dopada. Za 4x4 me zabole![]()
Da je ovo Vitara sa karoserijom Jimny-ja, sto da ne, ali treba da vam bude jasno da je ovo voziti asfaltom, duplo losije od bilo kog krstenog auta ili crossovera.
Ko ocekuje udobnost zbog "velikih guma", neka zaboravi na to, on ce imati cvrsto i jako vesanje, da izdrzi ono za sta je napravljen.
Ali opet, verujem da ce se, kao i vecina slicnih, samo vecih vozila, i ovo dosta kupovati i iz fazona, na izgled.
G klasa je jedan od losijih automobila koje sam vozio i u kojima sam se vozio, a blizu je bio i nas bivsi Land Cruiser.
Sve to iz ugla asfalta, zna se gde briljiraju.
Ko ocekuje udobnost zbog "velikih guma", neka zaboravi na to, on ce imati cvrsto i jako vesanje, da izdrzi ono za sta je napravljen.
Ali opet, verujem da ce se, kao i vecina slicnih, samo vecih vozila, i ovo dosta kupovati i iz fazona, na izgled.
G klasa je jedan od losijih automobila koje sam vozio i u kojima sam se vozio, a blizu je bio i nas bivsi Land Cruiser.
Sve to iz ugla asfalta, zna se gde briljiraju.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Na G klasi nisam primjetio da manjka udobnosti. Da, sigurno je kao kocija kad predjes iz E klase, ali jbg. Mozda mislis na vozne karakteristike?
U Jimnyevu udobnost vrlo sumnjam
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

- starac vujadin
Šta očekivati od kratkog vozila sa šasijom...truckanje, poskakivanje i škgrgutanje zubima sve vreme... 

Ako uspeju za nase trziste da rese teretnu verziju ima fino da se prodaje...
Tapatalk
Tapatalk
To teško. Malobrojni dostupni Suzukijevi teretnjaci su uglavnom iz Carry porodice.

Nastavljamo sa promocijom.

Nastavljamo sa promocijom.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pa gde sam rekao da je G neudoban?HKS napisao: 09 Jul 2018, 08:57 Na G klasi nisam primjetio da manjka udobnosti. Da, sigurno je kao kocija kad predjes iz E klase, ali jbg. Mozda mislis na vozne karakteristike?
Ali opet, da si ga uporedio vec i sa dosta jeftinijom E klasom, da ne pricamo kada stavis AirMatic, skontao bi da je neudoban

Nije prijatan osecaj kada u Land Cruiseru i G klasi prelazis lezeci, koliko god to neverovatno zvucalo.
Limuzine daleko bolje peglaju neravnine, dzipovi su tu, a pogotovo ti off road, da budu izdrzljivi, moraju da se bore i sa ogromnom masom, ne mogu oni biti udobni.
To je najveca zabluda danasnjih kupaca automobila, sto kupuju suv-ove i crossovere misleci da su udobniji od svojih limuzina/hatchback konkurenata/verzija, a nisu, tvrdji su i neudobniji.
A svakako sam mislio prvenstveno na vozne karakteristike, G klasa se vozi kao prikolica sa servom, niti ista osecas, niti znas gde auto ide, a u krivinu u gradu ne smes brze od 30

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ocekujem da ce dzimni biti tezak za voznju. Zato se i nadam da ce biti neka civilnija i meksa verzija. Moze da bude i 4x2. Ako trziste to trazi ne vidim zasto bi suzuki bezao od toga.
Ljudi danas vole po gradu da voze povisen auto gde se lako ulazi i izlazi i koji ima velike tockove da mogu da ga pentraju po ivicnjacima i po rupama bez mnogo razmisljanja
Ljudi danas vole po gradu da voze povisen auto gde se lako ulazi i izlazi i koji ima velike tockove da mogu da ga pentraju po ivicnjacima i po rupama bez mnogo razmisljanja
- starac vujadin
Oni već imaju Ignis, Vitaru i S cross za takvu namenu.

Nisam nesto detaljno proucavao al moj utisak je bio da je ovaj jimny samo napravljen da izgleda kao terenac a da je u najbolju ruku fiat panda, al ako zaista ima sasiju onda super.
Da, on je oduvek bio u klasi za sebe, jer je jako kompaktan, a jako sposoban.
Secam se jos pre xx godina Suzuku Samurai, kako su ga zvali
Secam se jos pre xx godina Suzuku Samurai, kako su ga zvali