Merenje prosečne brzine na auto-putu
Re: O presretačima
Gde
Biće ovo najgore na kratkim relacijama. Ja često idem za Srebrno jezero, I imam do Požarevca autoput, ako se vozi malo brže taj deo se pređe za 15 minuta, nema razloga da se pravi pauza pa da se spusti prosek
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Biće ovo najgore na kratkim relacijama. Ja često idem za Srebrno jezero, I imam do Požarevca autoput, ako se vozi malo brže taj deo se pređe za 15 minuta, nema razloga da se pravi pauza pa da se spusti prosek
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Pa tako je u italiji posle trsta, nemas gde da stanes, ali ima upozorenje da radi sistem tutor, ovi ne znam da li ce i gde ce istaknuti upozorenje da se kaznjava po tom principu. Tesko je nabiti prosek preko sto na duzim relacijama, stajanje od 10-15 minuta ubije za 5 km/h ko od sale, a imas stajanje za benzin, neka guzva, zastoj na ap da bude od pola sata-sat i srusio im se snesko. To se ne radi tako ako vec to hoce da rademaniaxxx napisao:
Apropo merenja, ako več hoče da rade sekcijsku kontrolu, to se radi na nekom odseku gde nema izključenja i parkinga i pre svega na duzini od 5-10 km a ne 240 km, kao npr BG-NIŠ.

Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Stvarno? Nije bilo pre 2 godine verovatno? Nisam skidao ispod 160 Trst Milano.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
jel sam ja dobro skapirao da je ovo merenje za sada samo na potezu batrovci beograd? isao sam prethodnih par dana od beograda do batocine ili race i nazad i nikakvo ocitavanje brzine nisam dobio.
Ja sam penzos vožnjom imao prosek 118 do granice sa MKD, 374 km za 3:12h, nisam stajao nigde. Još je bila gužva kroz Grdeličku. Neki trkači su me prestizali po 2-3x ali nisu imali TAG.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
BG - NS ili ne mere još ili sam bio ispod 120, ali teško jer sam držao 130-135 po GPS-u. Obišla me 3-4 auta, stranci uglavnom. Pred rampu 3-4 vozila tako da nisam tu puno izgubio.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Koliko sam ja video ovijeh dana na TVu za sada se te čestitke sa napisanom brzinom dobijaju samo na potezu Šid-Šimanovci, a Mr. Rebbich je rekao da će navodno početi da sankcionišu od početka septembra. pa ako on tako kaže, onda će verovatno da ukantaju i usinhronizuju sistem dotle.
Mi na putu od Minhena do Kragujevca uz poštovanje svih propisa i ograničenja (i logičnih i nebuloznih), ostvarimo prosek od 95-100kmh. Pravimo nekoliko kraćih pauza. Jako veliki deo Austrije je srozan na Vmax 100kmh, a nakrcali su radare svuda. Jedino gde može koliko toliko da se vozi tih 130kmh je Madjarska. Nemačku ne računam pošto mi je to samo deo od 130km.
Mi na putu od Minhena do Kragujevca uz poštovanje svih propisa i ograničenja (i logičnih i nebuloznih), ostvarimo prosek od 95-100kmh. Pravimo nekoliko kraćih pauza. Jako veliki deo Austrije je srozan na Vmax 100kmh, a nakrcali su radare svuda. Jedino gde može koliko toliko da se vozi tih 130kmh je Madjarska. Nemačku ne računam pošto mi je to samo deo od 130km.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Tako je bilo u startu jer nisu premerili sve deonice. Jedino to je bila "kocnica". Sad polako ukljucuju i druge deonice.gazza napisao:jel sam ja dobro skapirao da je ovo merenje za sada samo na potezu batrovci beograd? isao sam prethodnih par dana od beograda do batocine ili race i nazad i nikakvo ocitavanje brzine nisam dobio.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Povratak starim putem u planu?trojanac napisao:Pred rampu 3-4 vozila tako da nisam tu puno izgubio.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Jeste. Tutor u Italiji ima vec godinama.nidza napisao:Stvarno? Nije bilo pre 2 godine verovatno? Nisam skidao ispod 160 Trst Milano.
https://www.autostrade.it/en/tecnologia ... ezza/tutor
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Ne znam, ja sam u sredu i četvrtak imao četiri priznanice, Kuzmin - Šimanovci i obrnuto i Bubanj potok - Markovac ( i obrnuto) i baš sam želeo da vidim prosek, ali mi ništa nije pisalo...
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
kao i druge stvari, i to ce da se ispostavi da je protiv ustavno i nece se primenjivati u praksi.
Ja ga metnem na 150 tempomat pa kao nisam mnogo zgresio, mada pisti mi na navigacijinidza napisao:Stvarno? Nije bilo pre 2 godine verovatno? Nisam skidao ispod 160 Trst Milano.

Ima obavestenje, zivo me zanima da li ce u srbiji ( a moraju da upozore) da investiraju u led display za obavestenja. Glavno cime se hvale je da im je ovo minimalna investicija za bezbednost. Koliko kosta jedan saobracajni znak, led display....?

Hm, policija ima nadležnost da kontroliše, a ne Putevi Srbije. Zanimljivo, čekamo zakonsko rešenje.
Ma ajte molim vas, pa da li je po ustavu i zakonu tv taksa koju na silu naplacuju kroz racun za struju!?! Ja placam sbb kablovskom operatoru, sbb ima bazu podataka korisnika tako da javni servis moze da naplati od sbb - a, za one koji nemaju ugovor sa nekim kablovskim operatorom ok, naplati ali ne na silu, ispostavi poseban racun. Tako bi trebalo da bude a nije. Tako ce i ovo da im prodje....