Dani napisao: 26 Okt 2017, 22:17
Realno X2 je bas nakaradna, dok G30 uzivo izgleda kao avion. Jos bolje nego na slikama, na kojima je odlicna.
Ne znam koliko si jih video u živo, ja jih svakodnevno viđam. Dok napucana u pravoj boji još nekako ali samo nekako izgleda ( dok ne vidiš zadnji kraj ) ond adođe malo običnija bela 520d x drive i onako gledaš je i misliš si kako loše kopije BMW prave kinezi
Da li i vama većina auta na ulici vremenom "dosadi" i prestanete da se okrećete za njima? Baš gledam, recimo, f10 me već smorio. Lep auto i dalje, nemam neke zamerke, nego jednostavno nije više "predmet mog obožavanja"...
Većina, svakako. Poenta ove teme, koliko sam shvatio, je upravo suprotno. Pominjemo automobile vanvremenskog dizajna, bisere koji vremenom izazivaju sve jače impresije, što je danas uz hiper produkciju sve ređe i ređe
Risto napisao:Da li i vama većina auta na ulici vremenom "dosadi" i prestanete da se okrećete za njima? Baš gledam, recimo, f10 me već smorio. Lep auto i dalje, nemam neke zamerke, nego jednostavno nije više "predmet mog obožavanja"...
Da, ali zato kad bi "legle pare", pa htio da ga kupis, postao bi jako zanimljiv. Navikne se covjek na auta pa ih i ne primjecuje.
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
BMW 6 prethodna generacija. U kraju gde imam stan zivi neka mackica (delimo parking) i vozi seriju 6 na slovenacke tablice, ima i lexusa. Od tih auta novi Range Rover me je brzo zasitio, novi X6, GLE coupe, uglavnom djipovi noviji sa izuzetkom gorepomenutog kupea.
Meni je zanimljivo da mi se jedan 206 i dan danas sviđa, neverovatno kako je taj auto dobro dizajniran. Isto kao i C4 Picasso prve generacije, mnogo mi je lep. Ovaj novi C4 Picasso mi je na prvu loptu bio bezveze, ali sad mi je zanimljiv, pa čak i lep.
Risto napisao: 26 Okt 2017, 22:36
Da li i vama većina auta na ulici vremenom "dosadi" i prestanete da se okrećete za njima? Baš gledam, recimo, f10 me već smorio. Lep auto i dalje, nemam neke zamerke, nego jednostavno nije više "predmet mog obožavanja"...
Svaki auto smori, pogotovo kad ga imas i gledas svaki dan.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ima ga naš prijatelj ovde (baš isti ovakav), vozio sam ga jedan dan i nisam mogao da nadjem ništa što bi mi smetalo ili mi se ne svidja. Jedino što je on kupio sa tekstilnim sedištima a ja bih svakako naručio kožni enterijer.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac