Prekratko je to. Da je stvarno tako niko ne bi punio akomulator punjačem po 24h nego bi ga palili na kablove i provozali se 10 min.
Sigurno da vožnja brže puni od punjača ali ne baš tako extremno.
Ja sam jednom upalio kevin Kalos na kablove, gurnuo ga u garažu i ostavio da radi 1h. Bio je ko nov. Radio je ok sve dok keva nije sledeći put ostavila upaljene farove.
Ma dosta je 7km.
Kad ga punis punjacem punis ga od skroz praznog do skroz punog, i opet ti ne treba 24h.
Kad upalis auto potrosis mozda 5% akumulatora, dakle punis ga samo od 95% na 100%.
Na kraju je ispalo da se nije ispraznio aukumulator.
Danas je auto upaljen i to slucajno, pre nego sto je trebao da se podigne na slep, cale bezveze probao jos jednom da ga upali i uspeo je. Sad je auto u servisu gde se resava problem sa diznama, tako da ce se ispitati da li su one uzrok i ovom problemu.
Jazzu je pregrmeo tri zime, sad će četvrta. Letos je samo bio peh, ostala su svetla uključena ceo dan, ali je uspešno napunjen i od tada je kuglica plava. Pratićemo je kad zahladi.
I moj pokazuje znake slabosti čim ostavim nekog potrošača par minuta. Skoro sam ostavio svetla uključena jedno pola sata, bio dan, nisam primetio. I posle nije bilo šanse da upali, pa je morao na gurku. Od tada pali bez problema ujutru, čak i kad je došlo ovo hladnije vreme, ali čim ostavim nešto uključeno osetim kasnije po paljenju da mu fali snage. Auto je star 11 godina, nije fabrički aku u njemu, računam da je ovaj star 4-5 godina i da mu je polako vreme za zamenu. Videćemo kako će se ponašati sa dolaskom zime, pa ako bude trebalo, menjam ga.