Banke - odabir, utisci...
Re: Banke - odabir, utisci...
Ja bih im ljubazno rekao da ako budem morao da ponovo popunjavam zahtev, to će biti u nekoj drugoj banci. 

Ђенерал Јанковић
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Otprilike, tako nesto sam im i ja jednom rekao, a provukao sam i pitanje: Sta mi treba da bih pogasio sve kartice i ugasio racun?
Neverovatno, ali se sve sredilo, cak su mi i digli neke limite
Neverovatno, ali se sve sredilo, cak su mi i digli neke limite

Ja se drzim UniCredit banke.
Odrzavamo im poslovnice i nema sanse da bi se zajebavali sa mojom malenkoscu.
Osecam da, kada bi pokusali, nekim cudom bi pocele da im crkavaju klime po poslovnicama
Odrzavamo im poslovnice i nema sanse da bi se zajebavali sa mojom malenkoscu.
Osecam da, kada bi pokusali, nekim cudom bi pocele da im crkavaju klime po poslovnicama

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Probao,radipedja napisao:provukao sam i pitanje: Sta mi treba da bih pogasio sve kartice i ugasio racun?

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ma još sam pre dve nedelje zamolio drugara koji radi u Intesi, da proveri, ali nije dobio nikakav odgovor. Vrlo neozbiljno.
Videću danas šta i kako, ali mi je potpuno neprofesionalno sa njihove strane.
Videću danas šta i kako, ali mi je potpuno neprofesionalno sa njihove strane.
Posetite www.garaza.rs !
Pošto nisam baš zadovoljan cenom usluga (održavanje računa, elektronsko plaćanje) banke kod koje imam račun, malo sam poredio cenovnike domaćih banaka i našao sledeće:
AIK Banka, http://www.aikbanka.rs
Tekući računi - besplatno otvaranje i održavanje, zauvek.
MasterCard debitna + PayPass stiker, Visa Electron ili Dina debitna, Master Card kreditna - bez naknade za izdavanje i mesečne članarine
Elektronsko bankarstvo - bez naknade za korišćenje, za neograničen broj mesečnih računa; bez naknade za trajne naloge
Mana je mali broj ekspozitura i bankomata (meni to nije toliko bitno). Da li neko ima račun kod ove banke - da li je sve navedeno zaista besplatno?
AIK Banka, http://www.aikbanka.rs
Tekući računi - besplatno otvaranje i održavanje, zauvek.
MasterCard debitna + PayPass stiker, Visa Electron ili Dina debitna, Master Card kreditna - bez naknade za izdavanje i mesečne članarine
Elektronsko bankarstvo - bez naknade za korišćenje, za neograničen broj mesečnih računa; bez naknade za trajne naloge
Mana je mali broj ekspozitura i bankomata (meni to nije toliko bitno). Da li neko ima račun kod ove banke - da li je sve navedeno zaista besplatno?
Ђенерал Јанковић
Kako ti nije bitno broj ekspozitura i bankomata? 
Mada ni meni ne bi bilo odlučujuće, ali je bitna stavka

Mada ni meni ne bi bilo odlučujuće, ali je bitna stavka
Pa, ima blizu mesta gde živim, kao i na ključnim mestima po gradu i zemlji.
A i nemam nešto običaj da jurim bankomat da bih podigao keš, ili plaćam karticom ili ponesem dovoljno keša sa sobom.

Ђенерал Јанковић
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni je to (mreza bankomata/ekspozitura) jedan od najbitnijih faktora, zbog cega sam i dalje u Intesi, iako mi neke stvari nisu po volji. 'bes mesecno odrzavanje kada ti zatreba bankomat ili ekspozitura, a upotreba bankomata druge banke ume preci iznos mesecnog odrzavanja. Da, koristim i ja kartice i imam nesto (malo) kesa sa sobom, dosta toga zavrsim e-bankingom, ali Marfi ne spava. Koliko se puta desi da negde ne primaju kartice, a ja nemam dovoljno novca,. Cak, kada razmislim, sve redje koristim bankomate, ali neka, ko zna 
Kada pogledam izvod, te gde sam sve podizao pare, prisetim se gde sam sve po Srbiji bio, a raduje me da se svuda nasao Maxi i bankomat Intese
Sabrao sam i oduzeo i shvatio da je sve to slicno, te da mi se ne isplati menjati banku kada tesko da ce nesto biti bolje, Intese po gradu ima vise nego kanti za smece, a ima je i u sirom Srbije, sto mi je najbitnije.

Kada pogledam izvod, te gde sam sve podizao pare, prisetim se gde sam sve po Srbiji bio, a raduje me da se svuda nasao Maxi i bankomat Intese

Sabrao sam i oduzeo i shvatio da je sve to slicno, te da mi se ne isplati menjati banku kada tesko da ce nesto biti bolje, Intese po gradu ima vise nego kanti za smece, a ima je i u sirom Srbije, sto mi je najbitnije.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Banke - odabir, utisci...
Kod Societe banke ako moraš da podižeš pare sa tuđeg bankomata skidaju 100 dinara sa računa, bez obzira na visinu iznosa. Nije strašno kada je hitno i baš moraš.
Tapatalk
Tapatalk
Instesa je i moj favorit. Ima svojih mana, ali mene su kupili najfleksibilnijim ebankingom svojevremeno, a sad sam kao dobar klijent dobio i svog službenika. Imaju android aplikaciju, a full web aplikacija radi iz svih browsera, pa i sa tableta. Čak sam i ženu prebacio. Bila je godinama u SoGe i Unicredit, a sad i sama kaže da ne moze da se poredi.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
Koristim tu Intesa aplikaciju,ok je.

Još iz doba Delta banke sam kod njih baš zbog razgranate mreže bankomata.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Tu aplikaciju ste skinuli sa Play Store-a? Ja nešto nisam imao poverenja...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ta ista aplikacija je postojala i za windows mobile i symbian, izdavala se na zahtev direktno u banci.
Ja je koristim od samog pocetka i nikada problema nisam imao
Ja je koristim od samog pocetka i nikada problema nisam imao