Preporuke za sve i svašta
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Preporuke za sve i svašta
75% popusta na dijagnostiku i kompleten pregled japanskih vozila!
Štedite vreme i novac uz usluge profesionalaca iz "Japan Shop" auto centra!
http://www.kolektiva.rs/beograd/75-popu ... ozila.html
Štedite vreme i novac uz usluge profesionalaca iz "Japan Shop" auto centra!
http://www.kolektiva.rs/beograd/75-popu ... ozila.html
Ja (uspešno) koristim Karcher usisivač sa odličnim filterom za vazduh, tako da nema problema sa prašinom i sl. Najbolji usisivač koji sam video/koristio je Kirbi, ali otkida koliko je skup.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Posto radim sa samsung kucnim uredjajima i iskljucivo njih koristim u kuci kad su usisivaci u pitanju, posto sam promenio 10ak modela a popravljao na 1000
preporuka ide za model SC4320 koji i dan danas koristimo, jedan od jednostavnijih za odrzavanje jer ima samo jedan hepa filter za pranje i plasticnu posudu solidne zapremine.
Neki modeli imaju i po tri filtera sto ume da bude nezgodno jer svi uvek moraju biti cisti da bi usisavanje bilo efektno, ljude cesto mrzi da se bakcu sa tim otuda i motori brzo stradaju.
Twister posude nisu losa stvar ali je problem sto su osetljive i pucaju i sto je sistem takav da na usisivac ima velike gubitke na samoj posudi.
TT post

Neki modeli imaju i po tri filtera sto ume da bude nezgodno jer svi uvek moraju biti cisti da bi usisavanje bilo efektno, ljude cesto mrzi da se bakcu sa tim otuda i motori brzo stradaju.
Twister posude nisu losa stvar ali je problem sto su osetljive i pucaju i sto je sistem takav da na usisivac ima velike gubitke na samoj posudi.
TT post
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Može neki link za taj usisivač sa (suvom) posudom na cevi, popizdih više od ovog smrdljivog usisivača sa vodenim filterom... Koliko god da ga paziš i pereš, svaki put kada ga otvoriš želudac da ti se okrene...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Preporuka za izradu svih vrsta nalepnica i promo materijala: Petar, poznatiji kao Opasni gusar. Tel: 0658568560
Pripremu za štampu (barkod i šta već hoćeš) može on da ti uradi ili neko ko se malo razume u Corel Draw ili neki sličan program.
Pripremu za štampu (barkod i šta već hoćeš) može on da ti uradi ili neko ko se malo razume u Corel Draw ili neki sličan program.
Posetite www.garaza.rs !
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Preporuka za redovan servis klime? Ciscenje, dopuna freona ako treba, i sve sto uz to ide.
Valja li cemu ovaj servis i uopste ponuda? http://www.kolektiva.rs/beograd/50-popu ... ucine.html
Valja li cemu ovaj servis i uopste ponuda? http://www.kolektiva.rs/beograd/50-popu ... ucine.html
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Imajući u vidu iskustvo sa perionicom kad je pola foruma kupilo vučere, a ono nikad gora perionica, ne bi se baš usudio da opet uzmem vaučer i za ovo. Jedino ako neko ide tamo pa može da preporuči.
Ja sam prošle godine išao kod Dušana, jer i to rade između ostalog i nemam zamerki. Stevo, tebi je blizu servis za auto klime Pilip koji je specijalizovan samo za klime, sa 15-godišnjem iskustvom. Bio sam sa kumom kod njih i vidi se da znaju posao. Bili su korektni i sa cenom. Ako neko ima iskustva sa njima neka napiše.
Ja sam prošle godine išao kod Dušana, jer i to rade između ostalog i nemam zamerki. Stevo, tebi je blizu servis za auto klime Pilip koji je specijalizovan samo za klime, sa 15-godišnjem iskustvom. Bio sam sa kumom kod njih i vidi se da znaju posao. Bili su korektni i sa cenom. Ako neko ima iskustva sa njima neka napiše.
Posetite www.garaza.rs !
Ja šta god sam kupio (a kupovao sam, devojka samo memoriše i tutne mi pod nos) preko vaučera je bilo polovično sem slane sobe i predstave. Hrana, restorani, majstori itd. ma nema šanse nešto ponovo da kupim.
Preporuka za Duleta na Altini, a i i Pilp (Ugrinovački put 98c), ako ti trebaju telefoni javi da ih ispišem. U Pilp-u je dobro što imaju dosta rezervnih delova, i ako nešto treba da se zameni to rade odmah dok bi kod drugog morao da čekaš dok poruči.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Preporuka za Duleta na Altini, a i i Pilp (Ugrinovački put 98c), ako ti trebaju telefoni javi da ih ispišem. U Pilp-u je dobro što imaju dosta rezervnih delova, i ako nešto treba da se zameni to rade odmah dok bi kod drugog morao da čekaš dok poruči.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Pitao sam za kucnu klimu.
U Puntu radi kao hladnjaca.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
Možda može da se ubode nešto pametno kao na primer vapiano u pola cene ali većina stvari su teške gluposti i prevare, pogotovo kafane i pranje kola.
Mnogo pitašsteva_anya napisao:Pitao sam za kucnu klimu.

I meni treba preporuka za servis kućne klime, poženjo na NBGD ako neko zna

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Mogu ja da vam odradim servise, ali tek u nedelju-sledecu
Ja ne bih nikome preporucio Pilip-a... Lopine najgore...
+ za Duleta i Nidzu sa Altine (dva razlicita servisa)
+ za Duleta i Nidzu sa Altine (dva razlicita servisa)
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Bio je mi decko pre par dana da mi uradi servis klime (sin tete koja mi cuva dete, time se bavi).
Rado bih mu "nabacio" posao. Meni je sve korektno uradio, ocistio, dezinfekcija, proverio freon.
Cena: 1500 dinara.
A pre deset dana mi je bio lik sa Kirbijem da mi ocisti kucu (nije prezentacija nego je lik kupio Kirbi i time se sada bavi) !!!
Odlicna stvar, dogovorite se sta zelite da ocisti i on kaze cenu. Jedan mnogo posten momak.
Konkretno, meni je usisao i oprao dusek u spavacoj sobi, dusek za bebin krevetac, sve tepihe, stolice u trpezariji, fotelju, kauc i jastuke sa kauca za 2000 dinara.
Isti covek pere dubinski automobile (Kirbijem) za 1000 dinara !!!
Kako god to da izgleda, vredi probati za te pare. Sigurno ne moze da bude lose.
Ko hoce kontakt dacu mu rado.
Rado bih mu "nabacio" posao. Meni je sve korektno uradio, ocistio, dezinfekcija, proverio freon.
Cena: 1500 dinara.
A pre deset dana mi je bio lik sa Kirbijem da mi ocisti kucu (nije prezentacija nego je lik kupio Kirbi i time se sada bavi) !!!
Odlicna stvar, dogovorite se sta zelite da ocisti i on kaze cenu. Jedan mnogo posten momak.
Konkretno, meni je usisao i oprao dusek u spavacoj sobi, dusek za bebin krevetac, sve tepihe, stolice u trpezariji, fotelju, kauc i jastuke sa kauca za 2000 dinara.
Isti covek pere dubinski automobile (Kirbijem) za 1000 dinara !!!
Kako god to da izgleda, vredi probati za te pare. Sigurno ne moze da bude lose.
Ko hoce kontakt dacu mu rado.