Taj auto će da se isplati nekoj dostavi ili tako nekoj delatnosti koja gazi 50.000km na godinu po lokalu.nidza napisao: 23 Jul 2024, 11:33Ne daj bože da krenu sa litijumom u ovoj zemlji sa ovakvim stručnim kadrom i nivoom korupcije. To leba nema da će bilo šta da se poštuje i mislim da je to jedini razlog što smo toliko atraktivni za rudarenje, jer posle toga neće da ostane ništa.sasha015 napisao: 23 Jul 2024, 08:37![]()
Jos jedna pobeda Srpske ekonomije.Subvencije su prava stvar za razvoj.Treba dati jos 500 miliona fiatu i bar 10.000 evra subvencija za kupovinu pande.Ali samo za one koji imaju stan u Beogradu na vodi.
Za ostale-5000.
Bravo predsednice,tako se bori za drzavu i radna mesta.
Ovaj dan mi je kao drugi rodjendan.
Jos da otvore rudnik litijuma kod nas pa da "poludim" od srece...
Što se tiče Pande, koja je i tema, izaćiće te isto za nekoliko godina sipanja benzina ili nafte u auto od 3000e, na koji ćeš za 5-6-7 godina da potrošiš 2000e na krpež i 15000e na gorivo, ili možda još jeftinije jer će da bolje čuva vrednost. Ako imaš gde da puniš, isplatiće se uzeti na kredit i platiti sve kamate, ako je sa subvencijom 20.000€, a svi troškovi u tom periodu kao za prvospomenuti kršić budu maksimalno 1000€ sa sve punjenjem kod kuće i par puta usput negde komercijalno. U oba slučaja si uložio oko 20-21 hiljadu, a prvi ćeš da prodaš za 2000€ drugi za 10.000€, pa izračunaj šta se više isplatilo.
Sa ovim odnosom cene struje i goriva uopšte postojanje subvencije je misteriozno i to će biti jako brzo ukinuto sigurno, jer je besmisleno.
Meni koji prelazim godišnje 10.000km će se isplatiti nakon nekih 10 godina.