Pa da. Kad vec zadjosmo u grad,vidjam ih da radarisu u Mileticevoj. Dugacka,siroka,pravac....plodno tlo za njih.
Tu sam jednom "betejcem" uleteo u radar al me srecom nisu kaznili. Bilo je "80km/h a bicikl sa motorom? Pustili su me uz opasku da ce, ako se opet nadjemo na istoj brzini,traziti ponistenje registracije
Ako neko ide od dobanovacke petlje ka Batajnici i organi represije i depresije ga uhvate da je vozio 58 km/h tamo gde je ogranicenje 40 km/h, dovoljno je da im stavi jednu crvenu u vrata dzipa i momentalno zaboravljaju zasto su vas zaustavili.
Licno sam danas proverio ovo iako su mi ljudi blicali, a ja bio uveren da ne idem prebrzo...
Organi mi postavili zasedu kod Malivuka u kraju, ćošak Norveške. Sa osmehom na licu mahnuo sam im ko Elizabeta II okupljenima, sve sa onim aristokratskim prezirom a oni uštopovali nekog mučenika iza mene.
Zaseda broj 2, kružni tok u Vojvođanskoj. Sede u kolima i boli ih... pričaju telefonom. Nego jeste provalili da saobraćajci konstantno pričaju mobilnim?
To sam i ja mislio al mi neko rece da imaju one motorole sto slusalica ide, desava se cesto da im tako javljju koja kola da zaustave ako je neka zaseda pre videla nesto
Da, masovno komuniciraju sa ostalim pripadnicima iste vrste. I masovno rade u timovima, sa zasedama, gde jedan snima, drugi zaustavlja niz ulicu. A Motorole su prevelike, tehnologija napreduje, biznis paketi povoljni, razgovor u timu nula dinara