Blokade puteva

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Re: Blokade puteva

Post od dunx81 »

Ili stavimo jastuk ispod stomaka. Noge ne moramo da brijamo,nije jos toliko toplo :)
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

... ili da nam ipak MUP omoguci slobodu kretanja...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:

Post od dunx81 »

Ja bih pre da mi blokiramo puteve zbog visokih cena, npr. goriva.
Trazimo subvenciju drzave za kupovinu goriva kod fizickih lica.
Sta bi nam falilo. Uzmemo nedelju-dve odmora,parkiramo kola na sred puta i ne damo nikom da prodje.

Zivo me zanima sta bi tada bilo. Pocistili bi nas u sekundi.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ovako bi Tex to resio da ima vlast...

http://www.youtube.com/watch?v=52s9QsjChTk

:rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

... ili ovako... zaobidjes budale i teraj dalje...

http://www.youtube.com/watch?v=tzSNC-BS6W4

AJAAAAO , sad sam se setio... Pa svakako sam hteo Golfom da idem. Mene bi pustili, kolega sa PD dizel motorom, ne bi ni primetili da nisam jedan od njih! :uf:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Za golfa si u pravu. Još ako se stavi džak koncentrata na zadnje sedište još te izpozdravljaju. Mada mislim da kad bi te videli u crnoj bembari da bi se sami sklonili. :rofl:
Širim haos!
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:

Post od dunx81 »

Da,crna limuzina,mislili bi da je ministar licno :)

Sad sam u koloni kod zabaljskog,otvaraju u 16h (na svaka 3h) pa ako neko planira tuda da zna da se organizuje.

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:

Post od dunx81 »

Malo morgen,u 17h otvaraju...

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Jutros idem autoputem na Palic, svako iskljucenje blokirano. Stignem do izlaza za Suboticu, tamo se namestili ispred kafane sa 5 traktora i kuliraju, tri pandura caskaju sa njima, narod sedi i ceka... Odem do nekog ko mi se cinio glavniji od ostalih, kazem "Dobar dan", a lik ce meni "U cemu je problem?". Reko, ajd Nemanja, ne nerviraj se zbog budala. Kazem da sam u kolima sa bebom od 4 meseca i da idemo na Palic, te da li bi izvoleli da me propuste. Na to mi on odvrati "pa ne mogu samo tebe da pustim, sacekaj kao svi ostali, pustamo za 10 minuta". Sta cu, sacekam 10-15 minuta i prodjem...
Da ne ulazim u detalje ko je tu u pravu a ko nije, ali jebes drzavu gde malo-malo neko zatvara puteve jer nije zadovoljan necim, dok vlast zabole dupe u globalu za sve
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Jel' zna neko ko je glavni za blokadu kod Barande? Garant je Raka!! :)
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Veceras je bila blokada kod Glozana, imao sam dojavu, pa sam skrenuo u Futogu ka Petrovcu, i onda kroz Glozan iza ledja blokade.
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:

Post od dunx81 »

Bogami danas dok sam cekao je bilo zategnuto. Covek iz mase prsao,dosao do njih j*bao sve po spisku svima uzduz i popreko pa je bilo galame i gurkanja. Ubrzo je stigla i interventna. Imam utisak da je mnogo ljudi iz kolone mislilo isto al su se ustrucavali da mu se pridruze.
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Texonja napisao:
dag81 napisao:realno za taj h treba godisnje par sati da se odradi.
Ajd' ti to sracunaj ponovo... :naughty:
.
Radimo i radim nesto malo zemlje 10ak ha, tako da... ;)
Naravno ne ide sve u jednom danu, ali kad se sve sabere ne treba ni puno radno vreme.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

A jbg, racunaj i odrzavanje traktora i mehanizacije, priprema mehanizacije za svaki posao, redovne kvarove koji su neminovni jer to uglavnom nisu nove masine i tamo na njivi su jbeni uslovi pa uvek nesto rikne, racunaj i da ne mozes da radis uvek nego ti isplaniras dan kada ces raditi i onda krene kisa pa je&e danima, a ti sedis, nerviras se i ne znas kad ces moci u njivu jer i kad stane moras cekati da se osusi, tj da ne bude jako "kavano" :)

... pa onda kombajniranje, retko ko ima i za polovan kombajn, a kamoli nov od 100+ soma eura, pa cekas kad ce da se namoli da dodje da ti odradi... pa onda njemu crkne nesto na kombajnu, pa on kasni i pomera se za sutra.... pa onda opet padne kisa... Muka je to. Pricam ne iz licnog iskustva, vec iz iskustva mog pokojnog deda-Voje i pokojnog caleta. Ja bio klinac i isao sa njima na njivu redovno, pa znam situacije. Stalno neko sranje...

To je kao moj posao sa hvatanjem dobrih kvota. Radim aktivno pola sata dnevno, ali zato moram na netu da "vrebam" i pratim 16 sati dnevno... Lako je iskliktati misem to malo sto ima, ali treba visiti stalno na netu i juriti da uplatis pre nego obore kvote. Stalno neko rvanje i problemi... Tako je uostalom svuda i nista nije tako jednostavno kao sto izgleda u bilo kom poslu, jer su skriveni problemi na svakom koraku.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ajd sad, malo je off topic, ali mislim da ga pretera Dag. To ako ste baš modernizovani, pa sve radi traktor i kombajn. Živeo sam na selu par godina, '92-'95 (prokleti rat) i pomagao sam rodbini u svim poslovima, što u dvorištu, što u nijivi. Imam dosta rodbine baš u Vojvodini, okolina Zrenjanina i znam koliko imaju posla na njivi, a nemaju neke velike površine koje obrađuju. Tako da... kad bi tako lako bilo da se za par sati godišnje po hektaru zaradi tolika kinta, mnogi bi samo to radili.
Posetite www.garaza.rs !
Odgovori