Motociklisti - ravnopravni učesnici u saobraćaju?
Re: Motociklisti - ravnopravni učesnici u saobraćaju?
Ne znam kakva je ta industrijska zona ali ako kazes da nocu nema saobracaja ne vidim sta je lose malo dati gas. Smatram da je trkanje u naseljenom mestu takodje glupo i to ne radim ali ne vidim nista lose da nekad nocu das pun gas do nekih 60-80-100 na NBG bulevaru.
60 i 80 su brzine kojima se standardno vozi... 100 se zaleti svako ponegde... ali ovo je bilo mnogo brze. Ne mogu da tvrdim dal je 140 ili 180 jer sam gledao sa strane, ali je kretenski. Idi brate na autoput pa ga razvlaci... Ako ces adrenalin, sacekaj interceptora pa mu pobegni... ali nemoj po gradu da mi divljas! (mozda mu je skupo da ode na neku stazu?). A mozda je problem sto tamo ne moze niko da ga vidi pa nema pred kim da se pokazuje??
Industrijska zona 16h popodne, cekao zenu sa posla i video ga, dakle nije nocu... Mogu misliti sta radi nocu (posto posle 21h uglavnom sedim kuci sa porodicom, ne idem kolima pa ne vidim).
Ovo sa ubacivanjem sam isto video u po' bela dana. Namerno stane u traku za levo pa se ubaci nekome ko stoji za pravo. I sta? Dokazao si da je tvoj GT-R startniji od ... Stojadina? Astre 1.8? Golfa GTI? BMW-a 530? To si mogao i na Youtube da vidis, ne mora se dokazivati.
Industrijska zona 16h popodne, cekao zenu sa posla i video ga, dakle nije nocu... Mogu misliti sta radi nocu (posto posle 21h uglavnom sedim kuci sa porodicom, ne idem kolima pa ne vidim).
Ovo sa ubacivanjem sam isto video u po' bela dana. Namerno stane u traku za levo pa se ubaci nekome ko stoji za pravo. I sta? Dokazao si da je tvoj GT-R startniji od ... Stojadina? Astre 1.8? Golfa GTI? BMW-a 530? To si mogao i na Youtube da vidis, ne mora se dokazivati.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Motociklisti - ravnopravni učesnici u saobraćaju?
Imao sam slicnu situaciju pre neki dan samo sto nije bio GTR nego Punto Abarth...Texonja napisao:Ovo sa ubacivanjem sam isto video u po' bela dana. Namerno stane u traku za levo pa se ubaci nekome ko stoji za pravo. I sta? Dokazao si da je tvoj GT-R startniji od ... Stojadina? Astre 1.8? Golfa GTI? BMW-a 530? To si mogao i na Youtube da vidis, ne mora se dokazivati.
Stojim ja na semaforu a lik (mladji, reko bih da je ptarshi) staje pored mene i ja provalim da hoce da mi se uvali posle semafora jer njegova traka vodi u krug fabrike koja je bila zatvorena. E reko neces, razvucem ga ja, malo bolji start i saltanje i dovedem ga da nije imao kud...tu on nalegne na kocnicu i krene da mi svira

Posle mi je blicao a ja ga pozdravio sa .I.

Prekjuce kad sam se vracao s posla zamalo da lik izbegavajuci motociklistu zvizne u bus bocno, u Omladinskih Brigada. Ovaj s motorom sumanutom brzinom ulece iz leve u srednju traku, covek ga u momentu spazi, naglo cimne volan i pravo na bus u desnu traku, srecom izbegao za dlaku. Ja kocim, bio sam iza, ovaj s motorom siba na crveno.
WTF? Cemu tolika zurba?
Mislim ja ih pustam, pogotovo ove na skuterima jer su spori i slabi i treba im vreme i prostor, ove sto jurcaju ko manijaci izbegavam ukoliko ih vidim, a uglavnom se teze opaze pogotovo nocu. Nije mi se dosad desilo da isecem nekog, zbog moje paznje, ali u 99% slucajeva ovi sa brzi motorima su se bahato ponasali, sekli, makazice, nagle promene pravca, prolasci kroz crveno... (iz mog dosadasnjeg iskustva)... video sam i jedan grozni udes (covek je sad invalid, poznaju ga neki nasi prijatelji) izazvan krivicom motoriste...
WTF? Cemu tolika zurba?
Mislim ja ih pustam, pogotovo ove na skuterima jer su spori i slabi i treba im vreme i prostor, ove sto jurcaju ko manijaci izbegavam ukoliko ih vidim, a uglavnom se teze opaze pogotovo nocu. Nije mi se dosad desilo da isecem nekog, zbog moje paznje, ali u 99% slucajeva ovi sa brzi motorima su se bahato ponasali, sekli, makazice, nagle promene pravca, prolasci kroz crveno... (iz mog dosadasnjeg iskustva)... video sam i jedan grozni udes (covek je sad invalid, poznaju ga neki nasi prijatelji) izazvan krivicom motoriste...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kako me je danas iznervirao jedan biciklista
Vozio sam kroz Svetozara Markovica ka Nemanjinoj, deo pored Manjeza. I vozi baja bicikl desnom stranom kolovoza, al ne skroz desno nego onako malo udesno od srednje linije... Ide polako, ne mogu da prodjem a da ne rizikujem da ga opelam, a sporo vozi. Nisam ni svirao ni nista iako mi je na semaforu bilo zeleno koje se naravno ugasilo kada sam se priblizio raskrsnici. Znaci zbog njega nisam prosao raskrsnicu, stao ja na crveno, a on stao, posle 10ak sekundi izvirio, i prosao kroz crveno.. Bio je dan al se sumrak pribliozio a on nije imao ni prsluk i svetla a i bajs i oprema su mi delovali solidno...

Vozio sam kroz Svetozara Markovica ka Nemanjinoj, deo pored Manjeza. I vozi baja bicikl desnom stranom kolovoza, al ne skroz desno nego onako malo udesno od srednje linije... Ide polako, ne mogu da prodjem a da ne rizikujem da ga opelam, a sporo vozi. Nisam ni svirao ni nista iako mi je na semaforu bilo zeleno koje se naravno ugasilo kada sam se priblizio raskrsnici. Znaci zbog njega nisam prosao raskrsnicu, stao ja na crveno, a on stao, posle 10ak sekundi izvirio, i prosao kroz crveno.. Bio je dan al se sumrak pribliozio a on nije imao ni prsluk i svetla a i bajs i oprema su mi delovali solidno...
Ja sam kontaktirao vlasnika ovog Suzukija http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... i_v_strom/ sa namerom da odem da ga pogledam i ako je sve ok, da ga kupim.
Ipak, prodavcu je bilo cimanje da ide u "neko selo iza Surcina" gde drzi motor.
Ipak, prodavcu je bilo cimanje da ide u "neko selo iza Surcina" gde drzi motor.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mnogo je lep ovaj V-Strom i baš nekako cool. Nisam ljubitelj motocikala, niti sebe vidim na jednom, ali ovaj mi je donekle privlačan, da bi maltene želeo da ga provozam.

Posetite www.garaza.rs !
Ja sa mojih oko 2 metra visine, ne mogu puno da biram
I bandit mi se svidja, ali ipak deluje sitno ispod mene.
Mislio sam ove godine uzeti nov auto, ali ce ipak biti mlad polovnjak i najverovatnije neko motorce.

I bandit mi se svidja, ali ipak deluje sitno ispod mene.
Mislio sam ove godine uzeti nov auto, ali ce ipak biti mlad polovnjak i najverovatnije neko motorce.
Razmisli o Yamahi TDM-850/900. Meni savrseno odgovara (1,96m)
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
Razmisljao sam o 900-tki, sjajan motor, ali...
Veca nabavna cena, skuplja registracija, veca potrosnja...
S' moje tacke gledista, i za moje potrebe, strom je bolji izbor.
Ima ih dosta po oglasima, moze da se nadje mlad, ocuvan i po pristojnoj ceni.
Upravo sam gledao oglase i primetih da prodavac stroma kog sam juce kontaktirao i kome je cimanje da pokaze robu koju prodaje
, prodaje taj motor bar tri godine (naleteo sam na oglas na nekom moto forumu).
Nista cudno kad se uzme u obzir njegovo ophodjenje prema potencijalnim kupcima.
EDIT: Evo linka http://forum.bjbikers.com/index.php?/to ... troma-650/
Veca nabavna cena, skuplja registracija, veca potrosnja...
S' moje tacke gledista, i za moje potrebe, strom je bolji izbor.
Ima ih dosta po oglasima, moze da se nadje mlad, ocuvan i po pristojnoj ceni.
Upravo sam gledao oglase i primetih da prodavac stroma kog sam juce kontaktirao i kome je cimanje da pokaze robu koju prodaje

Nista cudno kad se uzme u obzir njegovo ophodjenje prema potencijalnim kupcima.
EDIT: Evo linka http://forum.bjbikers.com/index.php?/to ... troma-650/
v-strom je odlican izbor i ja bih probao jos koji put da nateram prodavca da pokaze motor 

Ima ih u oglasima sasvim dovoljno da ne moram da se zamlacujem i da jurim nekoga ko svoj prodaje tri godine, a ne moze ili ne zeli da ga proda.
Realno, u ovom slucaju nesto fali ili motoru ili vlasniku ili... i jednom i drugom...
Realno, u ovom slucaju nesto fali ili motoru ili vlasniku ili... i jednom i drugom...