"Kao dete kad otvori cokoladicu

Nisam je jos ni instalirao. Beba stigla, nema se prilike. Svakako cu pisati o igri kada je instaliram.Uroš S. napisao:Ogi, aj kad se odlepiš od igrice i uloguješ se na forum, napiši neke detalje oko instalacije, šta je sve potrebno da bi se instalirala igra i druge pojedinosti ako postoje jer ću ovih dana kupiti D3.
I reci koju konfiguraciju imaš i kako ti tera igru i na kojim podešavanjima grafike.
Imam prosecan gamerski komp, kada pogledas danasnji hardver, ispadne i ispodprosecan. Nego, Diablo 3 uopste nije preterano zahtvna igra:Ogi ima dobar komp
1. This version is based on a legit digital copy of Diablo III (North American release)Imas na warez-bb da skines diablo 3.
U pravu si, vidim sada na svom battle.net nalogu da postoji tako nesto, naravno ja to nemam.Uroš S. napisao:Ogi, rekoše mi neki drugari gejmeri koji već igraju D3 da ako kupujem igru najbolje bi bilo da kupim i nekakav autentifikator naloga, sprečava hakovanje istog tako što svaki put generiše novu šifru za logovanje. Košta 900 dinara i ne znam gde su kupili, mogu da pitam.
trojanac napisao:Ma gde si gamerima našao da pričaš o AV. Njima to ne treba, čak što više, smeta.