Kompjuterske igre

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Kompjuterske igre

Post od NexT »

status mog burazera

"Kao dete kad otvori cokoladicu :))) DIABLO 3 15.05.2012. :)" :rofl: :rofl: :rofl:
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Uroš S. napisao:Ogi, aj kad se odlepiš od igrice i uloguješ se na forum, napiši neke detalje oko instalacije, šta je sve potrebno da bi se instalirala igra i druge pojedinosti ako postoje jer ću ovih dana kupiti D3.
Nisam je jos ni instalirao. Beba stigla, nema se prilike. Svakako cu pisati o igri kada je instaliram. :)
I reci koju konfiguraciju imaš i kako ti tera igru i na kojim podešavanjima grafike.
Ogi ima dobar komp
Imam prosecan gamerski komp, kada pogledas danasnji hardver, ispadne i ispodprosecan. Nego, Diablo 3 uopste nije preterano zahtvna igra:

System Requirements:
Minimum:

Processor: Dual Core with 2.1 GHz
Memory: 2 GB System RAM
Hard Disk Space: 10 GB
Video Card: 512 MB Radeon 3870 / GeForce 8800 GTX
DirectX®: 9.1c
Sound: DirectX compatible soundcard
Additional: Keyboard/mouse or gamepad required Internet Connection required for online activation

Recommended:

OS: Windows XP (with Servicepack 3), Windows Vista (with Servicepack 1), Windows 7
Processor: Dual Core with 3 GHz
Memory: 4 GB System RAM
Hard Disk Space: 12 GB
Video Card: 1024 MB Radeon 4890 / GeForce GTX 260

Evo moje konfe:

CPU: Intel Dual Core E6300@ 3,6GHz@ CM Hyper TX
MoBo: MSI P43-C51
RAM: 2x2GB Patriot Viper 1600MHz 7-7-7-20
VGA: Gainward GTX 260 Golden Sample
MON: Samsung T220
HDD: Seagate 160GB SATA2 + Hitachi 320GB 16MB buffer SATA2
OPT: Pioneer 112D
Case: TT Swing + TT Toughpower 600W
SND: Creative Audigy LS + Creative P380
TV: Samsung LE37R82B
INET: Kablovska
Ostalo: Logitech LX3 + Logitech internet 350
Imas na warez-bb da skines diablo 3.
1. This version is based on a legit digital copy of Diablo III (North American release)
2. Do not ask for crack. It wont be here until the first working server emulator!

Znaci, jos uvek ne moze da se igra warez.

I na kraju, teaser:

Slika
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ogi, rekoše mi neki drugari gejmeri koji već igraju D3 da ako kupujem igru najbolje bi bilo da kupim i nekakav autentifikator naloga, sprečava hakovanje istog tako što svaki put generiše novu šifru za logovanje. Košta 900 dinara i ne znam gde su kupili, mogu da pitam.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ne znam, iskreno prvi put cujem za to.
Ja sam tek malopre instalirao igru uspesno posto sam morao da reinstaliram sistem - nije htela da se instalira.
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Ajde, pa se javi da cujem tvoje misljenje o levelovanju i skill tree...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Uroš S. napisao:Ogi, rekoše mi neki drugari gejmeri koji već igraju D3 da ako kupujem igru najbolje bi bilo da kupim i nekakav autentifikator naloga, sprečava hakovanje istog tako što svaki put generiše novu šifru za logovanje. Košta 900 dinara i ne znam gde su kupili, mogu da pitam.
U pravu si, vidim sada na svom battle.net nalogu da postoji tako nesto, naravno ja to nemam.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Postoji virus koji ti na kompu belezi sve sto kucas na tastaturi, tako zna kada si usao u igru i kopira sifru i salje gde treba i gotovo, hakovan nalog i mozes da se slikas, zato su mi rekli da kupim to sto pre ili cim kupim igru.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

A postoji i stvarcica koja se zove anti-virus i zabranjuje svaki pristup kompu :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ma gde si gamerima našao da pričaš o AV. Njima to ne treba, čak što više, smeta. :kezo:
Posetite www.garaza.rs !
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Evo ovako, ovo su neki moji prvi utisci: meni je ovo omiljeni zanr odmah da se zna. Igra izgleda lepo, grafika je lepa ali daleko od toga da je revolucionarna, stavise, mozda je cak i ispod ocekivanja s obzirom da je igra radjena toliko dugo i sa toliko para. Nije vise tmurna toliko, boje su pastelne i sarene sto se, citam, mnogima ne svidja pa se vec pojavio tzv. DARK mod kojim igra dobija turobnu i mracnu atmosferu (nije jos siguran stav Blizzarda da li se ovo moze koristiti). Cini se i da slici nedostaje ostrine. Na moj masini igra u 1080 rezoluciji radi sve na max i ide tecno, bez ikakvog seckanja. Sam gameplay mi se svidja iako ne mogu da ga uporedim sa kecom i dvojkom jer ih nikada nisam odigrao. :) Vidim da mnogi (ali to su oni zagrizeni gameri koji bez 20+ sati igranja dnevno ne racunaju da si igrali) imaju mnogo primedbi.

Ono sto je posebno kod ove igre je to sto se atributi sami rasporedjuju, dakle nema vise samostalnog biranja. Ovo olaksava igru ali sa druge strane, mozda gubi draz i vidim da su mnogi ogorceni zbog ovoga. Skilove igrac sam leveluje.
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Koliko ce ih samo antivirusi i autentifikatori spreciti da saznaju sta ih zanima..... :think:
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

trojanac napisao:Ma gde si gamerima našao da pričaš o AV. Njima to ne treba, čak što više, smeta. :kezo:

Narocito ako je Kaspersky...

Ogi, odigraj Diablo 2 LoD, neces se pokajati, veruj mi, ja sam zato i zavoleo hack and slash igre...
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Uf uf D2+LoD=zagarantovana zabava.

Doduse, nije mi jasno da si cekao da izadje D3, a da recimo D2 nisi probao? I za danasnje pojmove je VEOMA igriva.

@bane

Jesi li igrao MAXIMUS XV, malte ne isti Diablo 2 samo future varijanta?

Sacred Underwold je isto mnogo dobar. A ima jos jedan, koji se pojavio posle Diabla 2, samo ne mogu imena da u se setim.....odlikovao se ogromnom detaljnoscu po pitanju artefakta i oblacenja heroja...

P.S: vidis ima i nekih koje nisam probao npr Torchlight....izgleda da nije los http://www.sk.rs/2010/02/siop05.html
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ogi sto si onda kupovao diablo 3 ako nisi igrao diablo 1? :D

Meni su diablo 1, Civ i Dune 2 prve igre koje sam igrao prilicno dugo na racunaru. Druge dve na amigi, a diablo kada sam presao na pc, mislim da mi je to bila prva pc igra :)

I meni se isto svidjao ona tmurna atmosfera iz keca, u dvojci toga nema i nisam je nikad ni zavrsio do kraja.
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Superboss,ovo su neke od hack and slash igara koje sam igrao:

-Diablo 2 (bog-otac svih igara, iako ima siromasnu, pa skoro nikakvu pricu)
-Titan Quest (odlican, dugacak, nimalo lak, ali istovremeno poprilicno bagovit, sa komplikovanim skill tree)
-Torchlight (dobar, solidan naslov, WoW-olika grafika, manje vise u svemu kopija Diabla 2, i iskreno za mene prelak)
-God of War 1 i 2 (nije standardan naslov kao ovi drugi, ali neverovatna prica, zaplet, ma sve, ko ga nije probao ne zna sta je propustio)
-Baldurs Gate (to je verovatno naslov na koji mislis, a koji se pojavio nakon Diabla... Losija grafika, ali izuzetna igrivost, neverovatna zaraza, verovatno jedini naslov koji je rame uz rame sa Diablo 2)

Ima jos mali milion igara koje bih voleo da probam Icewind Dale serijal, Sacred, Nox , itd, itd... Ali osim sto nemam vremena, vise me i ne privlaci toliko da grindujem po ceo dan, razvlacim levele i jurim carobne cizme... Valjda sam ostario, sta li je...

I dalje se setno secam vremena kada sam igrajuci Diablo 2 sa Varvarinom po prvi put otkrio skok i mogucnost izbegavanja neprijatelja na taj nacin... Those were the days...
Odgovori