Nemam srece sa kupovinom auta, pomoc!
Re: Nemam srece sa kupovinom auta, pomoc!
Otisao sam da pogledam Mazdu... Spolja mi se stvarno svidela, za godiste i km super izgleda. Motor je dobar, suv i mirno radi. Menjac takodje. Ali enterijer je u dosta losem stanju, pohabana sedista, kadice su ulegnute skroz, rupe od cigara na sedistima, piano plastika (ocekivano) izgrebana i oguljena. Nebo pozutelo od cigareta, i isparano na par mesta, a I auto se oseti na cigare. Ja iako sam pusac, ne volim da se cigarete osete u autu i to je zaista tesko izvuci.
Htedoh da progutam i to, ali ne mozemo da se dogovorimo oko cene. Spusta maksimalno na 11.300 a ja zbog enterijera i viljuski koje treba promeniti ne mogu da ponudim vise od 11.000... Tako da verovatno nista od toga.
Htedoh da progutam i to, ali ne mozemo da se dogovorimo oko cene. Spusta maksimalno na 11.300 a ja zbog enterijera i viljuski koje treba promeniti ne mogu da ponudim vise od 11.000... Tako da verovatno nista od toga.
Pieces will never tell the whole story.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Bivši sam pušač. Kažu za nas da smo najgori protivnici pušenja i pušača. Možda i jeste tako. No meni deluje da je vlasnik aljkav, A od takvog ne bih nikada kupio auto.
Posetite www.garaza.rs !
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... 20-spec-ed
Pogledaj i CRV-a, može da ih se nađe dosta kupljenih kod nas, a ako ti benzin odgovara, što se tiče pouzdanosti, on ne bi trebalo da pravi probleme.
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... honda-cr-v
Ili npr. ova, jeste da ima više kilometara, ali makar su istiniti, kod modela iz uvoza je (ako već i njih gledaš) tih 150-200kkm jako relativan pojam.
Pogledaj i CRV-a, može da ih se nađe dosta kupljenih kod nas, a ako ti benzin odgovara, što se tiče pouzdanosti, on ne bi trebalo da pravi probleme.
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... honda-cr-v
Ili npr. ova, jeste da ima više kilometara, ali makar su istiniti, kod modela iz uvoza je (ako već i njih gledaš) tih 150-200kkm jako relativan pojam.
Имам једно потпитање...
Mislim rekao mi je covek da ga nije spremao za prodaju i da se audo vozi svakodnevno, tako da ja nisam ni ocekivao nesto preterano sredjen enterijer. Jedno je prasina i nesto sto moze da se opere, ali kadice ne mogu da sredim, rupe od cigara isto tako, nebo pozutelo i isparano isto tako. Piano plastika ko piano plastika, da je pogledam izgrebace se tako da mi je to zanemarljivo. Ali smrad cigareta ih...
Ja sam i dalje zaljubljen u taj auto, I ako se predomisli za cenu cu ga definitivno kuptii, ali ne vredi vise od 11.000e po meni.
Sto se tice CRV-a, retko koji mi se dopadne ali ovi koji mi se dopadnu premasuju moj budzet...
Dolazim u stadium gde polako ludim i jednostavno cu da dam pare zeni na auto pa nek kupi sta hoce, iovako ce ubosti bolje nego ja kako je sve krenulo
Ja sam i dalje zaljubljen u taj auto, I ako se predomisli za cenu cu ga definitivno kuptii, ali ne vredi vise od 11.000e po meni.
Sto se tice CRV-a, retko koji mi se dopadne ali ovi koji mi se dopadnu premasuju moj budzet...
Dolazim u stadium gde polako ludim i jednostavno cu da dam pare zeni na auto pa nek kupi sta hoce, iovako ce ubosti bolje nego ja kako je sve krenulo

vidi ovo:
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0
znam da je van budžeta, ali sa ovakvom nekom pričom, a ne raspale drtine, gledaj.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0
znam da je van budžeta, ali sa ovakvom nekom pričom, a ne raspale drtine, gledaj.
Ovaj je odlican.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Tih 3% razlike cene je po meni jako malo, i teško da bi meni bio razlog odustajanja. To što je pušački svakako da ne bi ni išao da gledam.lamby napisao: 21 Okt 2023, 14:55 Ali smrad cigareta ih...
ALi, ja nisam pušač i ja ni ne prilazim autu koji je bio pušački a to se oseti na par desetina metara od auta.
Po mom iskustvu nema načina da se taj karakterističan smrad "očisti" nekako, prosto ili se prihvati da je auto feleričan u tom smislu smrada ili se pobegne.
I sami pušači se osećaju na smrad cigareta, ruke, kosa, odeća..... tako da ipak ne kapiram kako jednom pušaču može smetati smrad cigareta.

ps. ako je samo tehničko pitanje viljuški a ostalo je ispravno na autu to je ultra dobra ponuda, retki su takvi auti bilo koje marke, godišta, cene...
Bolje pocepaj tih 11k, nego sto ces kupiti auto u takvom stanju.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Da me okrenes naopacke i cupas sve pare, nemam za toliko
Prelep auto, prelepo izgleda, odlicno odrzavan.... ma sve ekstra.
@ljubitelj Vidi, jesam pusac ali mrzim smrad cigarete u automobilu. Jedno je pusiti, a drugo je kad se uvuce to u tekstil, pogotovo u nebo. Pa kad sine sunce, upece napolju i prokuva unutra ono se potpari sve i bolje da me obesis za banderu prvu napolju nego da sednem u takav auto. U autu nikad nisam zapalio cigaru, niti dozvoljavam da bilo ko zapali. Jednostavno sve je stvar urednosti. Jedini nacin da se toliko oseti cigareta je da pusis za zatvorenim prozorima, ili tek tek otvorenim.
Ima nacin da se to izvuce, ali to i kosta. Naspram toga, 11.000e je cena na koju sam spreman...

@ljubitelj Vidi, jesam pusac ali mrzim smrad cigarete u automobilu. Jedno je pusiti, a drugo je kad se uvuce to u tekstil, pogotovo u nebo. Pa kad sine sunce, upece napolju i prokuva unutra ono se potpari sve i bolje da me obesis za banderu prvu napolju nego da sednem u takav auto. U autu nikad nisam zapalio cigaru, niti dozvoljavam da bilo ko zapali. Jednostavno sve je stvar urednosti. Jedini nacin da se toliko oseti cigareta je da pusis za zatvorenim prozorima, ili tek tek otvorenim.
Ima nacin da se to izvuce, ali to i kosta. Naspram toga, 11.000e je cena na koju sam spreman...
Ako si mu ponudio 11 zvaće te on za par dana. Pa ti vidi šta ćeš.
Ako ti se toliko ne dopadaju te stvari trebao si manje da ponudiš da možeš sve da rešiš.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk

- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Sa slike mi deluje da je ova Dacia lupana spreda....
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Malo je to, mislim čak da pušački auto u Novom Sadu može da se oseti u Beogradu, doduše ne u svim vremenskim uslovima. @ljubitelj kako bre možeš toliko da preteraš kad izjaviš nešto...ljubitelj napisao: 21 Okt 2023, 15:28
ALi, ja nisam pušač i ja ni ne prilazim autu koji je bio pušački a to se oseti na par desetina metara od auta.
Pušač sam i slažem se da cigarete mogu da naprave stvarno neprijatan osećaj u enterijeru (ne može jedna napraviti)
S druge strane, @lamby, mislim da je taj auto ipak malo zapušten generalno. Ako baš hoćeš CX5, ima i njih sa poreklom iz Srb i to uglavnom za slične pare.
Имам једно потпитање...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Slazem se. Ja bih mu 10 ponudio, taman da to sve ulickas, presvuces, operes, ispoliras.Markoni napisao:Ako si mu ponudio 11 zvaće te on za par dana. Pa ti vidi šta ćeš.Ako ti se toliko ne dopadaju te stvari trebao si manje da ponudiš da možeš sve da rešiš.
Mada ja takav auto ne bih ni uzeo. Prljav da, iscepan i izgreban nikako.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Nemam srece sa kupovinom auta, pomoc!
Taj auto sa ovom godistem uopste i ne vredi toliko. 9000-10000 max. Nego sto je ovde sve otislo sa cenama pa se ljudi glupiraju to je druga prica.
Doteraj ovako nesto i miran si nije cx5 ali i ova je super.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Doteraj ovako nesto i miran si nije cx5 ali i ova je super.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro