Polovnjak, 3500-4000e
Re: Polovnjak, 3500-4000e
Mozda ga je neko kupio pa se ispalio....
Sent from mine Commodore 64
Sent from mine Commodore 64
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Sloba napisao:jedino, ja te felne nikako ne mogu da svarim.

Имам једно потпитање...
Probao sam par 206 kada sam gledao autić za devojku, sada me zanima, da li na svim 206 onakav "čudan" menjač? Meni ono nije lepo odrađeno, bio sam ubeđen da je sav raskantan prvi koji sam probao, ali i na drugom isti onda i na trećem
Da li sam naleteo na tri kojima je baš raskantan ili je takav?

Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Mislim da znam na sta mislis, i generalno su takvi menjaci na serijama 6...
Konkretno, na 406ici su problem sajle menjaca, tj koje idu od polude do biraca. Ne pravi problem u voznji, samo menjac ne daje osecaj da ide kao noz kroz puter... Nista ne bi bio problem da te dve sajle ne kostaju 100 evra xD
Konkretno, na 406ici su problem sajle menjaca, tj koje idu od polude do biraca. Ne pravi problem u voznji, samo menjac ne daje osecaj da ide kao noz kroz puter... Nista ne bi bio problem da te dve sajle ne kostaju 100 evra xD
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Mogu da potvrdim da je menjac na 206, onako, malo za moj ukus predugih hodova. Mogli su malo to da skrate.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Bili danas do BG buraz i ja da pogledam par kola. Malo smo lutali i na kraju, zahvaljujuci ekspresnoj intervenciji kolega Rakhila i Trojanca, izasli na pravi put
Bio sam do Integre da pogledam dva Logana. Jedan je bio bas krs pa ga nisam ni slikao a drugi je bio 1.6 8V, 90ks u najjacem paketu opreme, svega 54.000km, atestiran BRC,skoro nove zimske gume,oridjidji krovni nosaci,registrovan do kraja marta 2013, zadnja cena 3800e.
Mislim da bi sve bilo reseno da mu korozija nije uhvatila zadnje desno krilo. Zadigao sam u gepeku tapacirunge sa krila i vidim da nije vozen na dodatnu antikorozivnu zastitu a bio je pozvan kao i svi iz tog perioda

Od puga 206 sam odustao pa nisam ni isao da ga vidim al sam pogledao Leona.
Ovaj mi deluje dosta ocuvano kako spolja tako i iznutra i ima bas dosta opreme. Motor nije pran,odozgo je suv mada je dole karter mastan.
Uzivo se ne vidi razlika u boji zadnjeg levog dela i ostatka auta kako je ispalo na slici iz oglasa. Papucice su mu aluminijumske. Ne znam da li sa njima dolazi iz fabrike...
Cini mi se da je rucica menjaca nova i primetio sam da su rukohvati na prednjim vratima kao novi a na zadnjim dosta izgrebani sto mi je nelogicno. Kao jedno od objasnjenja moze biti to da je sa prednjih (namerno) do kraja oguljen taj povrsinski kao gumirani sloj koji onako ostaje pod noktom kad zagrebes. Ista stvar je i kod golfa,mada.....ne znam.

Prodavac mi je mahao nekim racunima sa servisa kako bi navodno dokazao da je km od 115k prava u sta naravno ne verujem.

Bio sam do Integre da pogledam dva Logana. Jedan je bio bas krs pa ga nisam ni slikao a drugi je bio 1.6 8V, 90ks u najjacem paketu opreme, svega 54.000km, atestiran BRC,skoro nove zimske gume,oridjidji krovni nosaci,registrovan do kraja marta 2013, zadnja cena 3800e.
Mislim da bi sve bilo reseno da mu korozija nije uhvatila zadnje desno krilo. Zadigao sam u gepeku tapacirunge sa krila i vidim da nije vozen na dodatnu antikorozivnu zastitu a bio je pozvan kao i svi iz tog perioda

Od puga 206 sam odustao pa nisam ni isao da ga vidim al sam pogledao Leona.
Sto bi ga izbacio,koji je razlog?elMaestro napisao:Od navedenih, ja bih Leona izbacio u startu....
Ovaj mi deluje dosta ocuvano kako spolja tako i iznutra i ima bas dosta opreme. Motor nije pran,odozgo je suv mada je dole karter mastan.
Uzivo se ne vidi razlika u boji zadnjeg levog dela i ostatka auta kako je ispalo na slici iz oglasa. Papucice su mu aluminijumske. Ne znam da li sa njima dolazi iz fabrike...
Cini mi se da je rucica menjaca nova i primetio sam da su rukohvati na prednjim vratima kao novi a na zadnjim dosta izgrebani sto mi je nelogicno. Kao jedno od objasnjenja moze biti to da je sa prednjih (namerno) do kraja oguljen taj povrsinski kao gumirani sloj koji onako ostaje pod noktom kad zagrebes. Ista stvar je i kod golfa,mada.....ne znam.

Prodavac mi je mahao nekim racunima sa servisa kako bi navodno dokazao da je km od 115k prava u sta naravno ne verujem.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Bitno da smo se mi upoznali i popili piće.
Sve u svemu, znam da ti je malo žurba, ali nemoj da brzaš baš previše. Ni jedan ne odaje utisak onog što ti treba. Kad mu na gepeku bude pisalo Civic, znaćeš da je to pravi auto za tebe.

Sve u svemu, znam da ti je malo žurba, ali nemoj da brzaš baš previše. Ni jedan ne odaje utisak onog što ti treba. Kad mu na gepeku bude pisalo Civic, znaćeš da je to pravi auto za tebe.

Posetite www.garaza.rs !
Leonu su zamenjene papučice (teško da su alu fabričke), ručica menjača i sređeni rukohvati. Neke najčešće odlike kilometraže. Verovatno nema ni jedno sitno oštećenje napred na haubi i braniku, jer je zafarbano i plus ovo što smo videli na slikama. Iskreno, bolja je opcija taj zarđali Logan 

Poslednja izmena od elMaestro u 02 Jun 2012, 23:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Имам једно потпитање...
Pa da.trojanac napisao:Bitno da smo se mi upoznali i popili piće.![]()
A kad smo kod gepeka i civica,bogami ima ga

Pa to je..... Proveren sa malom km i potencijalnim problemom sa korozijom ili neki o kom ne znas nista al je limarijski bez brige (pod uslovom da je nelupan)elMaestro napisao:Leonu su zamenjene papučice (šteko da su alu fabričke), ručica menjača i sređeni rukohvati. Neke najčešće odlike kilometraže. Verovatno nema ni jedno sitno oštećenje napred na haubi i braniku, jer je zafarbano i plus ovo što smo videli na slikama. Iskreno, bolja je opcija taj zarđali Logan
Leon je sve samo ne nelupan, bar se tako da zaključiti sa slika.
Evo npr. ova Xsara http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... ra_16_16v/ od vlasnika je po meni mnogo bolje rešenje od Leona i plus je mlađa
Evo npr. ova Xsara http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... ra_16_16v/ od vlasnika je po meni mnogo bolje rešenje od Leona i plus je mlađa
Имам једно потпитање...
Znam a tu,video sam je...mada imali smo xsaru pre golfa i brljala je dosta sa elektronikom tako da mi nije nesto prirasla srcu.
Kupi 406 ko covek
Jbm li ga, vozis logan, i da opet kupis Logan... :/
Jel nemas opciju da se strpis do septembra recimo, i da malo povecas budzet, ili sacekas da naleti nesto fino?

Jbm li ga, vozis logan, i da opet kupis Logan... :/
Jel nemas opciju da se strpis do septembra recimo, i da malo povecas budzet, ili sacekas da naleti nesto fino?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne vozi više Logan, ali mu je toliko prirastao srcu da neće da skine avatar još neko vreme. 

Posetite www.garaza.rs !
Avatar ce da bidne tu dok ne stigne adekvatna zamena 
@NexT, samo da se gomilica ne okruni do septembra
Nego sta renoovci kazu o meganu 2002 1.6 16v 113ks?
Sent using Tapatalk

@NexT, samo da se gomilica ne okruni do septembra

Nego sta renoovci kazu o meganu 2002 1.6 16v 113ks?
Sent using Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
I sam znaš da to zavisi od svetla kome je izložen, ali nije to ni toliko bitno koliko je bitno saznanje, kada ti je već poznato da jeste farban, zašto je zapravo farban. Najviše se zgražavam polovnjaka sa 5-10 godina sa prepolovljenom kilometražom koja nemaju nijednu ogrebotinu. Malo je ljudi koji će kola farbati samo zbog ogrebotina i uložiti 300-500-700€ zarad malo lepote i to pre prodaje i najčešće je u pitanju nešto drugo, pre svega kod kola koja nude preprodavci.dunx81 napisao:Uzivo se ne vidi razlika u boji zadnjeg levog dela i ostatka auta kako je ispalo na slici iz oglasa.
Ne znam... Ako si već spreman da auto o kome si znao sve zameniš za auto o kome ne znaš ništa, onda bar idi na varijantu sa Gogijem pošto znaš čoveka i pošto je burazer zadovoljan kolima kupljenim od njega.