Nakon podrobnog istrazivanja i proucavanja, spreman sam da parcijalno izedem govno, tj. da revidiram svoje misljenje o Vostok Europe satovima. Posto su moje informacije o njihovim cenama poticale sa cirka dva mesta, zakljucio sam da su preskupi za ono sto nude i predstavljaju. Sad vidim da im je redovna cena u prodaji po spec. sajtovima i do upola manja, sto ih baca u taman cenovni razred gde trebaju biti, cak u nekim slucajevima i u povoljne satove. I dalje mislim da ima bezobrazno skupih edicija koje nema smisla uzimati, ali generalno mi se popravilo misljenje, cak merkam njih par sa cudnim sjajem u ocima i zeninom kreditnom karticom u ruci...
Ovo se odnosi samo na Vostok Europe koprodukciju. Vostok moderni satovi su smor, i ne nalazim nista pametno u njima.
Klasici s druge strane svi do jednog jebu kevu i zavijaju sarme (npr. ova dva koja su mi stigla danas) - automatik ronilac od 20ATM ispod 100 evra je sumanuto dobar dil, da ne pominjem vintage sarm
EDIT: Stefane, desni je ispao nesto oko 80 evra sa slanjem, a ima i nesto jeftinijih. Prezajebano dobra kupovina, krajem nedelje bi trebalo da mi stigne jos nekoliko (Urosu, meni i nekim ortacima) pa cu islikati.