PayPal
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Re: PayPal
daj nemo se ciganises za sitne pare... kinez skroz korektan nudi da ti nadoknadi ono sto ne valja...
i vrlo moguce da ce ti traziti telefon nazad, jer nije u pitanju 10-20$ nego vise(?)...
i vrlo moguce da ce ti traziti telefon nazad, jer nije u pitanju 10-20$ nego vise(?)...
19$ je u pitanju, pa pokusacu nesto para da izvucem,makar za ovu bateriju sto sam kupio
Koliki je rok za zalbu?Poslao mi lik iz UK 2.12. usb 3.0 hub za imac i pise na ebayu da treba da stigne od 09.12 do 16.12.2014 medjutim jos ga nema a danas je 16.12,napisao sam mu poruku ali ne odgovara jos uvek.Posle koliko dana istice rok za prijavu zalbe?
- Nikolaa
Obicno je 40 dana, pise ti koliki je rok.
Pred novu godinu je uvek haos, ja bih sacekao jos malo...
Pred novu godinu je uvek haos, ja bih sacekao jos malo...
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Možeš da sačekaš do nove godine pa ako ne stigne idi da zvanično kontaktiraš prodavca i pitaš gde ti je item, tako automatski otvaraš case i ako ne stigne dobićeš pare nazad
Da li ti uplaćuješ novac prodavcu ili nekom drugom?
Kako oni refundiraju posle taj novac, koji se tebi vrati? Tužakaju prodavca? Ali to su neke sitne sume ...
Kako oni refundiraju posle taj novac, koji se tebi vrati? Tužakaju prodavca? Ali to su neke sitne sume ...
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Ebay štiti sa money back garancijom kupca uvek, nisam prodavao nikad pa ne znam kako 100% funkcioniše, a znam da vraćaju baš brzo pare nazad kad ne stigne artikal i to mislim da je prodavac taj koji vraća kako ne bi dobio negativnu ocenu i blokiranje od ebay-a
- Nikolaa
ako dodje do prevare, ebay ti odmah vrati kesh, a onda oni ganjaju prodavca, tako da je kupac uvek miran...
ja sam tako razumeo kad sam davno citao objasnjenje za taj moneyback guarantee
ja sam tako razumeo kad sam davno citao objasnjenje za taj moneyback guarantee
Ne da kinez pare
poslao mi poruku da pita da li bi mi odgovaralo da mi posalje zadnji poklopac i bateriju. Pristacu na to, ali kako da znam da ce on to stvarno da uradi… sta ako ne posalje nista a rok za dispute istekao ?

- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Idi u ambasadu da se zalis 

Ma kakva ambasada,idem kod ovog premijera sto je u poseti 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Zapreti mu da ces, ako ti ne posalje poklopac i bateriju, naruciti bilo koji predmet od njega i da ces ga ocrniti najstrasnije pri oceni te stvarcice koju budes narucio.
Ma poslace kinez, ne brini.

Ma poslace kinez, ne brini.
Videcemo, trazicu da mi da sa validnim tracking brojem
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Stigla mi je ona kamera za snimanje koju sam narucio za drugara krajem novembra. Ovi nasi su naplatili carinu pa imam dva pitanja. Postar je trazio 461 din i tako je zapisano hemijskom olovkom na paketu sa spoljne strane. Kada sam otvorio paket, unutra sam nasao papir od carinske uprave gde pisu podaci o izvrsenoj naplati carine. Cenu kamere su procenili na 15 (necega) odnosno 1581 din, koliko iznosi carinska osnovica, i pdv iznosi 316 din. Moje pitanje je gde su koj !@$%! 150 din?!
I druga stvar je ta da je Kinez na paketu stiklirao polje gift i naveo cenu od 10 dolara, a ovi su izgleda radili obracun na 15 necega kao sto sam naveo gore. A kad se 1581 podeli sa 15, dobija se 105, sto nikako nije cena dolara prema kursnoj listi. Da nisu franci u pitanju, posto je paket poslat preko Swiss air mail-a?
EDIT: Zaboravite drugi pasus, dolar je 108 din. Nisam znao da je toliko skocio.
I druga stvar je ta da je Kinez na paketu stiklirao polje gift i naveo cenu od 10 dolara, a ovi su izgleda radili obracun na 15 necega kao sto sam naveo gore. A kad se 1581 podeli sa 15, dobija se 105, sto nikako nije cena dolara prema kursnoj listi. Da nisu franci u pitanju, posto je paket poslat preko Swiss air mail-a?
EDIT: Zaboravite drugi pasus, dolar je 108 din. Nisam znao da je toliko skocio.