Inace , problem sa cepom kartera resen kod lokalnog mehanicara. Ima covek taj neki set za reparaciju, izaslo sve 1500 dindzi , pa eto, da znate ako budete imali takav problem.
ne , isao je cale umesto mene , ja imao nekih obaveza , ali koliko sam skontao izbusio je rupu pa umetnuo nesto u nju. Nije ni meni bas najjasnije ali reseno je
U pitanju je A klasa 170CDI 2000. godiste... Kada se pritisne kocnica upali se lampica BAS ESP i tako stoji u toku voznje sve dok se ne ugasi auto. Stavljen je polovan prekidac koji ide ispod papucice ali opet isto, verovatno i on nije ispravan. Poznanica je u pitanju, pisite ako znate sta moze drugo da bude, zensko je pa je strah da vozi tako auto.
Verovatno je neko zakljucio pregledom i dijagnostickim procesom da je taj prekidac potrebno zameniti, pa je to uradjeno. Sto se ne proveri opet ako postoji sumnja u taj polovan, koji izgleda nije ni prosao dijagnostiku.
Ili odmah zameni za novi.
Dijagnostika se ne moze raditi na daljinu za tako kompleksan sistem kao sto je ESP/ABS pa je potrebno da se uradi taj prvi korak u pronalazenju uzroka.
Kasnije sama popravka je puno laksa realizacija.
Jel taj prekidaca fabricka mana koja je poznata ili je mehanicki razbijen nekako prekidac, mislim na razlog zamene?
Ne znam da li ima nekoga na forumu sa tim autom, mozda da pogledate na nekom nemackom forumu specijalizovanom za A klasu za pocetno informisanje.
Kacen je na dijagnostiku u lokalnom servisu i pokazala je da je problem prekidac. U voznji ne pokazuje nista neobicno. Sumnjivo mi je sto i taj drugi prekidac ne resava problem, mada kad razmislim sa polovnim delovima nista nije nemoguce. Uostalom prekidac je uzet da se proba hoce li resiti problem, nije placen. Na kraju ostaje da proba sa novim.
dejanvp napisao:Kacen je na dijagnostiku u lokalnom servisu i pokazala je da je problem prekidac. U voznji ne pokazuje nista neobicno. Sumnjivo mi je sto i taj drugi prekidac ne resava problem, mada kad razmislim sa polovnim delovima nista nije nemoguce. Uostalom prekidac je uzet da se proba hoce li resiti problem, nije placen. Na kraju ostaje da proba sa novim.