Navijački kutak - fudbal, košarka...

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Navijački kutak - fudbal, košarka...

Post od trojanac »

Konačno.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Nema od toga nista...
Kako onda da se lovi u mutnom?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Varaš se, mi smo jako jako blizu kazne UEFA u više pravaca.
Dugovanja klubova, infrastuktura i bezbednost, tri oblasti u kojima smo jako kritični.

U košarci, kao savez, se odavno skoro ništa ne pitamo.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Priprema za privatizaciju, a čak sumnjam da su debeli i čović odradili u tandemu posao u tom pravcu.
Vučić dao izjavu kakvu je narod želeo da čuje, kao onomad priča sa kvakom.
Umesto da je odavno rekao, uzeću parazitima službena kola, ukinuti beneficije pa od toga finansirati lečenje bolesne dece on je ovako svalio na dva kluba krivicu za taj nedostatak para.
Samo ne znam kako će proći prodaja zvezde npr arapima...
Partizani će se obradovati njima :D
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Pažljivo sam ga juče slušao. Najobičnija populistička demagogija uz nešto prikrivenih pretnji Partizanu. Nema on nikakav plan, a nema ni kadrove koji mogu da odrade normalnu i pravednu privatizaciju klubova jer je to pitanje vrlo komplikovano. Doći će neki mešetar (jer niko ozbiljan neće hteti da dođe da diluje s Vučićem na taj način) i dogovoriće se u 4 oka s njim i to će biti to, a neće se znati ni šta se prodaje i ni šta kome pripada...Ako i bude privatizacija klubova biće odrađena nepravedno i loše. Nema tu nikakve vizije, ni ideje, ni za Partizan, ni za Zvezdu, ni za sport uopšte.
Da smo normalna zemlja i da smo imali normalan odnos prema našoj dijaspori i emigraciji mogli smo da nahvatamo nekog da investira u neke klubove jer su oni to mogli da rade i sa dozom patriotizma, ali svi znaju da će ovde da se provedi ko bosi po trnju, pa i ne žele da se upliću. Stranci koji bi došli ovde da ulože u Partizan ili Zvezdu biće trećeligaši u kombinaciji sa našim muljatorima. Neće se nama zapatiti neko kao Rinat Ahmetov, nismo mi te sreće da mu uvaliimo železaru i jedan od klubova... :)
Poslednja izmena od starac vujadin u 09 Apr 2014, 12:23, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Woodoo napisao:Priprema za privatizaciju, a čak sumnjam da su debeli i čović odradili u tandemu posao u tom pravcu.
Vučić dao izjavu kakvu je narod želeo da čuje, kao onomad priča sa kvakom.
Umesto da je odavno rekao, uzeću parazitima službena kola, ukinuti beneficije pa od toga finansirati lečenje bolesne dece on je ovako svalio na dva kluba krivicu za taj nedostatak para.
Samo ne znam kako će proći prodaja zvezde npr arapima...
Partizani će se obradovati njima :D
:kezo:

Jugoslovensko SD Partizan i Dule se još nisu javili povodom Vučićeve izjave.
Sad ili su u dilu ili nisu očekivali ovakav ishod, moje mišljenje je da nisu očekivali ovako nešto.

A možda su i otišli na istok da se selame.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Privremeno zaključavanje zbog kršenja opšte poznatih pravila foruma vezano za politiku.
Posetite www.garaza.rs !
Zaključana tema