Jbga, sta ces.. Ne znaju ovi iz VW koji je filing da vrtis rucice u krug
Slazem se da je oprema u baznom Golfu odlicna (sto se i ocekuje za izdvojeni novac i taj segment), ali meni i dalje bodu oci tih 86ks.. Performanse opet nisu ni toliko lose, ali svakako bi me motor odbio od te ponude..
Jer kad se krene na duzi put sa natovarenim gepekom i 4 ili 5 osoba, tih 86ks ce pokazati sve svoje slabosti
Onda po tebi pola motora na pola vozila ne bi ni trebalo da se prodaje,ukljucujuci i tvoj u Corsi koji Corsu dovodi do 100 za 0.4s manje od ovog 1.2 u Golfu...
Nema nikakvih problema ni jedan od tih motora,voze ljudi,razbijaju se...
Ako hoce da divlja magistralom i bacaka ljude po zadnjoj klupi,kupi covek Clio RS ili nesto slicno polovno za 7,8.000e...
Pricate kao da svi vozite sportske automobile koji kidaju asfalt...
Ovom Golfu,objektivno gledano,nema sta da se zameri za 15.500e. Za 17 je vec nategnut sa cenom,ali za 15.500e je super kupovina.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ko je spominjao uopste ubrzanje od 0-100?
I svaka budala zna da je to najmanje bitno kod motora..
A ko god hoce moze da proba kako auto sa 100ks i 80ks podnosi isti teret.. I to je moja zamerka..
Ista zamerka moze i da se stavi mecki sa 120ks
Snaga auta je subjektivna kategorija i svako treba da uzme ono sto mu najvise odgovara po tom pitanju...naravno, pod uslovom da proba.
Ni ja ne bih uzeo bazni motor bilo kog modela pa koga briga za moj stav kad se takvi skoro najvise prodaju.
Upravo o tome pricam,najprodavaniji motori su obicno najslabiji,pa ne vidim da tim ljudima nesto fali,a u tom rangu,Golf 1.2 je daleko iznad proseka...
Ne znam kako da shvatim kao prozivku... Moj auto ima 136ks... Ja ne prozivam nikoga,nema razloga ni mene niko da ne proziva... A to sto neki licno sve shvataju,sta ja da im radim.
Ja sam i kada sam kupio auto rekao da je meni licno preslab i dan danas govorim da hocu daleko jaci,ali to ne znaci da cu svima da govorim da treba da uzmu auto od 200+ks i da je ispod toga sve sranje,kada to nije istina...
Moj automobil super ide,a nije mnogo brzi od tog Golfa i nekome za svakodnevnu i normalnu upotrebu ne treba nista vise,garantujem...
Pazi,ubrzanje do 100 mozda nije bitno na C63 AMG i slicnima,ali na slabim kolima je itekako bitno... Dzaba ti ubrzanje do 150,kada mu je to maltene max brzina,a medjuubrzanja ni na jednom nece biti ko zna sta...
Govori dosta o uskladjenosti motora i njegove snage sa masom vozila i menjacem...
Ne verujem da ce se Golf od 1200kg tesko snalaziti sa tim motorom,ne verujem da je 1.3 dizel od svega 50cc vise u Corsi nesto bolji pod opretecenjem,a svega je 60kg laksa od Golfa.
Nema potrebe ubedjivati decka da je taj auto spor,kada nije...
Da on ima para da uzme 2.0 TDI,pa da razumem vase negodovanje,ali ovako nista bolje ne moze da uzme i ne treba ga ubedjivati da je sasvim prosecan automobil,a na nasim ulicama i iznad proseka,spor,kada nije.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 30 Nov 2012, 18:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Mislim da Golf sa tim motorom ide više nego pristojno za bar 90% korisnika, i nije najbitnije ubrzanje 0-100 ali definitivno govori dosta toga.
Golf V 1.4 16v - 0-100 14.7s
Golf VI 1.4 16v - 0-100 13.9s
Golf VII 1.2TSI 16v - 0-100 11.9s
Pritom poslednji sa međuubrzanjima sigurno dominira u odnosu na prethodnike, logično zbog turbine.
Edit:
Evo međuubrzanja za Fabiju II 1.2TSI sa 86ks, težina curb 1231kg, 0-100 deklarisano 11.7, petostepeni menjač, znači da bi Golf trebao biti skoro identičnih brojki: