Ajde Miljane, pa vozis prednju vucu, u Srbiji ti za to ne trebaju zimske, Srbi znaju bolje
Elem, pametno sto si resio da ipak uzmes nesto sto ti vise odgovara

Sta znam, ne mogu da ti stave vanredno neke leve senzore, ako si trazio to pri narucivanju automobila, a s obzirom da dobijas neki ekran u boji(jel tako?), ne vidim zasto ne bi na njega stavili, sto se meni licno cak i ne svidja, jer vise volim da gledam u retrovizor dok vozim u rikverc i vidim lampice na senzoru, ali samo fabrikana, ne bih zbog toga uzeo Kineze

Retrovizori mislim da se ne sklapaju sa zakljucavanjem, mislim da to ide sa necim dodatnim, ali nisam siguran kako je na Seatu.
Sada razmisljam, u katalogu postoji samo opcija prednjih i zadnjih senzora, tako da uopste nije nemoguce da su se ovi nasi napravili pametni da ugrade Kineze i naplate 350e...
Pitaj za to obavezno, da li se ugradjuje u fabrici ili oni ugradjuju...a vidim da je kamera 238e, koja je sigurno bolja stvar.
Inace, nisi razmisljao o ovom paketu?
• PJE - Aluminijumske felne 17" DYNAMIC 30/1 sa pneumaticima 225/45 R17 91W
• WB4 - Media System Plus (6.5" Touch Screen u boji, CD/MP3/WMA reprodukcija, USB/i-POD/SD ulaz, Bluetooth, 2 dodatna zvučnika)
• PXX - Full LED tehnologija (LED prednji farovi, LED zadnja stop svetla, LED dnevna svetla)
• PCO - Zatamnjena bočna i zadnje vetrobransko staklo
Vidim da umesto 2300e, naplacuju 1150 sve to.
Ja bih uzeo to i kameru i to bi bilo to

Naravno, super bi bilo da ovde umesto felni i zatamnjenih stakala mogu da se ubace te druge stvari koje su tebi bitnije, ja bih se raspitao. Idi tamo i stisni ih malo, moze da se ukombinuje nesto

Imaces drugi auto sa Media plus i Led farovima

Sve ovo govorim jer znam da ti je neki teoretski maksimum bio na 16k