Najlepše felne...
Re: Najlepše felne...
Nikad nista, crn ram prazan
Re: Одг: Najlepše felne...
Jedno je da ti pise Intersrem a drugo Porshe AdaIvan napisao:Ja servisiram superba u intersremu otkako je kupljen, a odma sam im zgulio nalepnicu nervirala me
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ok je to, ali želja da se ima okvir od tablice ili nalepnica zvaničnog domaćeg dilera ili nekog servisa "na glasu", a da tamo auto nije kupljen i održavan...taj poriv i itrud koji se ulaže da bi se naknadno došlo do tih okvira ili nalepnica je indikativan 

ne znam o kakvom trudu pricas, auto je bio na servisu kod njih(montirao sam S-line pragove) i tad su mi to i zalepili...
ja pre par dana video Porsche Panameru sa sve okvirima Tehnicki pregled "Mika i Zika" ili nesto slicno, zuta slova oci vade
ja pre par dana video Porsche Panameru sa sve okvirima Tehnicki pregled "Mika i Zika" ili nesto slicno, zuta slova oci vade

Gde ih nalaziš?McGruja napisao:Nikad nista, crn ram prazan
- starac vujadin
ADrei, moj post nije bio tebi direktno upućen nego se piše o toj pojavi koja mi je poznata, pa sam komentarisao. S tobom direktno sam imao priču oko "S line".
pa i oko toga nisi u pravu jer je na mom autu apsolutno sve kao da ima fabricki S-line exterijer paket 

Najlepše felne...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin
Nemam pojma o čemu pričaš...ko je u pravu, ko nije u pravu...a teme uopšte nisu u tom stilu.ADrei napisao:pa i oko toga nisi u pravu jer je na mom autu apsolutno sve kao da ima fabricki S-line exterijer paket
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ja jok, furam okvire svog klubaftj napisao:A okvir za tablice? Da li i vi besplatno reklamirate vašeg servisera/prodavca/tehnički pregled?

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Otkad se to naziva servisom?ADrei napisao:ne znam o kakvom trudu pricas, auto je bio na servisu kod njih(montirao sam S-line pragove) i tad su mi to i zalepili...

Brzine idu u H-a !!!

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Ne mogu da nadjem sliku Civica osme gen hecbeka (kao moj) sa Rotiform BLQ felnama.
Da nema neko neku sliku ili moze na moj da fotosopuje?
Da nema neko neku sliku ili moze na moj da fotosopuje?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja