Top Gear
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Re: Top Gear
Odgledao, nije losa epizoda, dopalo mi se sve osim krava 

I meni, osim sto sam popizdeo sto nista nisu testirali.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Izgleda da Daniel Ricciardo gostuje u nedelju, valjda ce da zauzme prvo mesto na listi. 

Tonight at 9.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... aNqfVTPn-w
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... aNqfVTPn-w
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

Koliko glupa epizoda... Opet nisu nikakva kola testirali, nego gledam 3 lika kako se zajebavaju, kao da snimaju Jackass.
Ovi ako potraju jos dve sezone sa ovakvim isfoliranim sadrzajemza morone, svaka im cast.
Sent from my Sony
Ovi ako potraju jos dve sezone sa ovakvim isfoliranim sadrzajemza morone, svaka im cast.
Sent from my Sony
Sve manje voze kola, sve vise budalesaju...
Top Gear Amerika je sada dosta bolji od originalne britanske verzije (tuga sta reci, ali ovo je prvi put da vidim amere kako dobro predstavljaju kola, obicno su njihovi testovi zalosni), bar je jedna epizoda koju sam gledao bila.
Top Gear Amerika je sada dosta bolji od originalne britanske verzije (tuga sta reci, ali ovo je prvi put da vidim amere kako dobro predstavljaju kola, obicno su njihovi testovi zalosni), bar je jedna epizoda koju sam gledao bila.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Top gear uk se ne fokusira na ozbiljne testove barem poslednjih 10 godina 
Povremeno im se desi ispad, ali i zasto bi iko gledao review automobila na top gearu. Mene bas briga sta matori debeljan misli o novoj fiesti. Za to ima tone i tone youtube kanala, i naravno alvirko sa hvalimo/zameramo sistemom

Povremeno im se desi ispad, ali i zasto bi iko gledao review automobila na top gearu. Mene bas briga sta matori debeljan misli o novoj fiesti. Za to ima tone i tone youtube kanala, i naravno alvirko sa hvalimo/zameramo sistemom

Uvek su se sprdali uz testiranje i to je bilo dovoljno, a sada su postali klovnovi u cirkusu.
I uvek su kroz zezanje, pravilno izneli sustinu nekog automobila.
A ovo sada je kao neka veoma losa verzija jackassa, nema apsolutno nikakve razlike.
Sent from my Sony
I uvek su kroz zezanje, pravilno izneli sustinu nekog automobila.
A ovo sada je kao neka veoma losa verzija jackassa, nema apsolutno nikakve razlike.
Sent from my Sony

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa, bar je Švaba.