Obrazovanje i školstvo
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Obrazovanje i školstvo
I od mene čestitke. Svaka čast.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Najveci dobitak te diplome je sto sada mozes da radis ovo 
http://youtu.be/9UZWfMgjqAs

http://youtu.be/9UZWfMgjqAs
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
A ima i ono: sestro gazu, a ne guzu. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
"Cestitam doktore."
"Hvala, majstore."
"Hvala, majstore."
Odgovorio mi neki lik sa Kembridzovog odseka za sertifikovanje povodom maila koji sam slao, kaze da stvatno ITacademz i BusinessAcademy imaju njihove sertifikate, u sta i nisam sumnjao mnogo nakon sto sam ih posetio ali jesam kad sam samo video oglas.
U medjuvremenu sam saznao da postoji Shefildov mba u Beogradu, to cu definitivno da upisem nakon karijere, mislim da je to super... Jeste da je bas skupo, ali mislim da za to vredi...
U medjuvremenu sam saznao da postoji Shefildov mba u Beogradu, to cu definitivno da upisem nakon karijere, mislim da je to super... Jeste da je bas skupo, ali mislim da za to vredi...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jedna baš bliska osoba je u prošlom ciklusu završila taj MBA o kome pričaš, moje mišljenje je da je to otimačina para. Sve se bazira na seminarskima koji se svode na google-wiki i sve te seminare mu je napisala devojka.
E sad jedino ako je to uslov za neko kasnije zaposlenje, onda ok, ali realno znanje je tu baš slabo. S druge strane, onaj kome zaista treba neko da radi posao te neće uslovljavati takvim trivijalnostima.
E sad jedino ako je to uslov za neko kasnije zaposlenje, onda ok, ali realno znanje je tu baš slabo. S druge strane, onaj kome zaista treba neko da radi posao te neće uslovljavati takvim trivijalnostima.
Pa, izvagaj, sta mozes tamo da naucis, i koliko te to kosta. Pa onda mozes da preseces da li to vredi tih para.
Grujicu cestitam. Ko bi rekao da se ima vremena za ucenje posle toliko spamovanja
Za cega si doktor? Za (zensko) srce?
Grujicu cestitam. Ko bi rekao da se ima vremena za ucenje posle toliko spamovanja

Za cega si doktor? Za (zensko) srce?

Znacilo bi mi jako puno jer je obrazovanje dosta bitno za posao kojim se moj otac bavi i kom cu se ja prikljuciti. Necu morati da trazim posao vec se prikljucujem svom privatnom biznisu, zato i imam zelju da sto vise naucim za to...
Taj MBA jeste jako skup, ali sam siguran da bi mi se jako brzo isplatio kasnije.
Taj MBA jeste jako skup, ali sam siguran da bi mi se jako brzo isplatio kasnije.
Poslednja izmena od AcaKayak u 29 Jul 2014, 19:32, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Pridružio se: 26 Jul 2014, 17:00
- Garaža: Audi A6 C6 Restyling; VW Passat B5
@Grujić
Čestitke!
Čestitke!

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Ne znam gde pa aj ovde da pitam. Znate li nekog ko se bavi pisanjem radova za pare, ali da je to na malo ozbiljnijem nivou, ne seminarski od 15 strana. Ali da imate licno iskustvo ili da znate nekog ko je imao licno iskustvo, oglase mogu i sam da trazim
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v

veze nema s tim
A sa čim ima veze ako nije tajna?