Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Dobro veče

Post od Heinz »

Jel radim master ili šta? :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Da je iz muzike odavno bi bio doktor. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Stvarno impresivno (zar ne?) :bravo:
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Heinz napisao:
Scuderia napisao:Jel moze neko ovu drugu pesmu (od 0:10) da provali u pozadini. Slusao sam je davno, ali nema teorije da se setim naziva.

http://www.youtube.com/watch?v=GSdk56fkoX4
Ajde ja mator da pomognem: https://www.youtube.com/watch?v=bNigeQoe1B0 wawa - outsiders, odnosno https://www.youtube.com/watch?v=-9HdplS5Jl8 The Outsiders feat. Amanda Wilson - Keep This Fire Burning (Wawa Club Mix)?
E svaka cast, samo nije ovaj 'wawa mix' nego original :bravo:

http://www.youtube.com/watch?v=OKEElekI5Sg

a moze i ovaj

http://www.youtube.com/watch?v=hWSNsnMKp58
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Instalirajte Shazam i resite se muka sa prepoznavanjem muzike

TT
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

planirao sam da odem do etno sela stanisici ali sam odustao posto nemam zeleni karton :glavomuzid:

jel moze neka preporuka sta je interesantno videti u srbiji, neki salas u vojvodini ili tako nesto...
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Ako hoćeš da se vozikaš i razgledaš: obavezno da posetiš Timočku krajinu.
Prvo imaš besan auto koji će uživati na ovom našem novom autobanu Paraćin - Zaječar ... a i priroda je lepa - ima se šta videti:
Silazak niz Čestobrodicu i pogled na planinu Rtanj sa "zadnje" strane ... levo odavde je selo Krivi vir sa vrhunskim sirevima i prelepom prirodom ... tu zastani obavezno.
Slika

Pa posle od Zaječara ka Tresibabi (Nišu) imaš podjednako (pa i više) interesantan put za brzu vožnju (ali ne tog kvaliteta).
U Knjaževcu možeš produžiti levo prema Kalni i otići na Babin zub, evo preneću moju kratku storiju iz 2010. sa jednog drugog foruma:

"Odavno nemam foto-aparat ali eto ukazala mi se prilika da napravim koju interesantnu fotku sa jednim malim digitalcem čije ime nije vredno ni pominjati (pozajmio sam ga samo za tu priliku). Elem, za 1.maj sam rešio da se provozamo do Babinog zuba - planinskog vrha u blizini Midžora (istočna Srbija, lanac Stare planine - granica Srbije i Bugarske) da malo gazimo po snegu nekih 100-tinak km daleko od moje kuće (tj. od Zaječara). Odmah da kažem da sam kao vozač imao obavezu da vozim a ne da slikam tako da nema fotografija na putu ka Babinom zubu, već samo na licu mesta tj. na samom vrhu.

Pa evo male reportažice:

Otprilike je ovo na 1650-1700 metara nadm.visine (zaboravih šta je tačno pokazala navigacija), inače ovo što vidite je sam vrh Babin zub (naravno, ono belo je sneg a temperatura je tu negde oko 20-22C ali sneg se ne topi tako lako):
Slika

Slika

Ovo je hotel elektro-distribucije (mislim oni su vlasnici a objekat je slobodan za svakog ko plati: 1600 din za pansion sa 3 obroka sa noćenjem - ako se dobro sećam, pošto nisam bio njihov gost):
Slika
P.S.
Sada imaš još jedan novi luksuzni hotel na Jabučkom ravništu:
http://www.falkensteiner.com/en/hotel/s ... ort-serbia

Lepo smo seli za sto sa klupicama od drveta na jednom vidikovcu malo dalje od hotela, pa smo smazali jagnjetinu koju smo kupili u podnožju Babinog zuba (ne sećam se naziva sela tj. motela) - kilo 1200din. (bilo je extra kvalitetno i ukusno) uz obaveznu šopsku salaticu, a zatim smo krenuli da procunjamo malo po snegu i skijalištu tu pored hotela.
Slika

Kad smo izašli iz šume na čistinu, puče pogled u daljinu:
Slika

Ovo je Midžor (2170 ili 2169 m. - kako god), sada najviši vrh Srbije (na Kosovu su "bivši" najviši vrhovi Srbije).
Slika

Evo i putokaza, čisto da se ne izgubite u nekoj snežnoj mećavi ... smetnuo sam sa uma da slikam malim jeftinim digitalcem pa se tekst na tabli ne vidi baš ali se može i pročitati po nešto sa ove slike u vezi ski-staze (stavio sam je u full res.):
Slika

Inače tu je prava vetrometina pa pošto sam bio samo u kratkim rukavima, baš je bilo zabavno ... produvalo me za medalju ali na sreću bez posledica (čak ni kijavice nije bilo).
Još jedan pogled na druge udaljene vrhove sa snegom (pravac desno od Midžora):
Slika

U povratku smo ponovo zastali ispod samog Babinog zuba:
Slika

zbog posete čuvenom vidikovcu koji je tu odmah pored puta a to je ova stena:
Slika

ispod koje je provalija i odatle puca pogled samo tako:
Slika

Slika

a ovim putem smo došli i njime se vraćamo, sada ga gledamo odozgo sa jedno 300-400m veće nadmorske visine od tačke na kojoj se on nalazi a nalazi se bukvalno ispod nas (sa vidikovca na dole je slobodan pad):
Slika

Eto, čisto da bacite pogled na par prizora sa Babinog zuba."
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

skijao sam ove zime 2 vikenda na staroj planini... falkenstajner je bas dobar hotel :doubleup:
treba mi neka destinacija bliza beogradu, cisto da se provozam jedno popodne, vidim nesto zanimljivo, rucam/veceram i vratim se :)
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Možda do onog čuvenog (i jedinog) "dvorca" u Vojvodini ... ne sećam se imena ali bio je po TV-u sto puta.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Fantast, od Dundjerskog.
Meni vise nista nije zanimljivo kod nas, smorio me srpski turizam.

TT
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Mi smo na jedan dan pravili turu do Golupca, ali ako se krene ranije možeš bez problema da stigneš do Donjeg Milanovca za nekih 2 i po sata (oko 190km). Vožnja kroz Đerdapsku klisuru je interesantna, samo nema jurcanja jer postoji mogućnost odrona pa treba biti oprezan da ne naletite na neko kamenje. U Donjem Milanovcu sigurno ima dobrih restorana, a mi smo jeli u Golupcu u restoranu Zlatna Ribica u koji nikad ne bi svratili ovako (nalazi se u krugu autobuske stanice) ali sam ja tražio na netu pre polaska, učinilo mi se ok mesto i stvarno smo bili zadovoljni i uslugom i hranom.

U tom kraju može se otići i do Srebrnog jezera ili obići Viminacijum, mada za to treba odvojiti skoro ceo dan i raspitati se kad su termini obilazaka, da ne omašite.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Od pristanista se do DM stize za ravno 2 h, uz malkice brzu voznju.
zlatna ribica je ok, nista specijalno. U DM nema restorana, grad je mrtav.
kazu da je dobro na Kapetan Misinom bregu, ali da je prilicno skupo.

Ja bih batalio to, i otisao na Zlatibor/Mokru goru, najeo se jagnjetine ko covek i vratio za Bg uvece, ili cak prespasvao tamo, pa sutradan nastavio.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Do dole izgubis pola dana u putu.

Sent from my HTC Desire X
Posetite www.garaza.rs !
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

hvala na preporukama, ali nemam ceo dan na raspolaganju, treba mi nesto blize beogradu... do nekih 1-1.5h voznje max :)
zato mi je pao na pamet neki salas u vojvodini...
jer zna mozda neko da li radi restoran na avalskom tornju i kakav je :)
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Bio sam ja prošli vikend na tornju, vodio familiju iz Amerike u obilazak. Gore nema restoran nego kafić, a imaš pored tornja(tj između tornja i Spomenika neznanom junaku) onaj dobar i veliki restoran(valja mu Avala beše ime?).
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Odgovori