Sport
Re: Sport
Kraj diskusije za suspenziju, ali mislim da u ocima naroda on nije ispao prevarant, i kapiram da je to i njemu u ovom trenutku najbitnije. Smrknuo, pa sta. Nije ni prvi ni poslednji. Da je dobro - nije. Ali isto nije i za ne znam kakvu osudu.
Ovo poredjenje nije bas ispravno tj. jedno ne iskljucuje drugo. Ko misli da je biti na kokainu(ne probati nego biti korisnik) nesto bezazleno i kul poput vikendaskog pijenja piva jednostavno nije upucen u materiju. Dovoljno je reci da nije dzabe svrstan u tesku drogu i da nisu dzabe takve sankcije uvedene za profesionalne sportiste.starac:
Generalno, kokain nije droga nesrećnih i jadnih ljudi, već bogatih i razuzdanih tako da uopšte ne mora da znači da je čovek imao bilo kakav realan problem. Možda mu je bilo malo dosadno...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Lepo recenoMarkoni napisao:Kraj diskusije za suspenziju, ali mislim da u ocima naroda on nije ispao prevarant, i kapiram da je to i njemu u ovom trenutku najbitnije. Smrknuo, pa sta. Nije ni prvi ni poslednji. Da je dobro - nije. Ali isto nije i za ne znam kakvu osudu.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne vidim nikakvo poređenje u mojim rečima. Kokain je droga bogatog sveta. Oni imaju para da to finansiraju, drugi mogu samo da probaju. To je konstatacija nije poređenje.ftj napisao:Ovo poredjenje nije bas ispravno tj. jedno ne iskljucuje drugo. Ko misli da je biti na kokainu(ne probati nego biti korisnik) nesto bezazleno i kul poput vikendaskog pijenja piva jednostavno nije upucen u materiju. Dovoljno je reci da nije dzabe svrstan u tesku drogu i da nisu dzabe takve sankcije uvedene za profesionalne sportiste.starac:
Generalno, kokain nije droga nesrećnih i jadnih ljudi, već bogatih i razuzdanih tako da uopšte ne mora da znači da je čovek imao bilo kakav realan problem. Možda mu je bilo malo dosadno...
Na osnovu čega si zaključio da sam rekao da je kokain bezazlen i da nije teška droga? Činjenica je da ne izaziva fizičku zavisnost i da može da se uživa decenijama bez organskih posledica ali izaziva psihičku zavisnost.
Poenta onog što sam rekao nije da li je kokain bezopasan ili opasan, već sam pisao o uobičajenoj motivaciji i povodu da ga neko uzme.
Odgovarao sam ti na ovo a ostalo je nadovezivanje.starac vujadin napisao:ftj napisao:starac:
Generalno, kokain nije droga nesrećnih i jadnih ljudi, već bogatih i razuzdanih
Bogati i razuzdani korisnici su najcesce u isto vreme jadni i nesrecni, zato kazem da nije dobro poredjenje(ili je to neka druga stilska figura). U Srbiji to jeste droga bogatih i zato i vlada taj generalni stav da je to nesto dobro i ekskluzivno sto eto moze s vremena na vreme vikendaski da se koristi ali cim bi prvi vikendas imao neogranicen pristup vrlo brzo bi shvatio da je poenta kokaina da budes njegov stalni korisnik.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ne bih voleo da neko od mojih bližnjih proba drogu niti da pomisli da je to u redu čitajući komentare smrknuo-pa šta.
U tome se razlikujemo od zapadnog sveta što bi ga kao javnu ličnost medijski linčovali.
Ali kod nas eto sve prolazi, da dođe do suđenja dokazali bi da je to ustvari bio prašak za pecivo ili da je diler pogrešio klijenta i da je nesrećnoj osobi greškom dao paketić , kao što je to skoro bio primer.
Droga je jako opasna stvar i ne treba se zezati, naročito ne prikazivati konzumeiranje kao bezopasno.
Čuka uze kup!
U tome se razlikujemo od zapadnog sveta što bi ga kao javnu ličnost medijski linčovali.
Ali kod nas eto sve prolazi, da dođe do suđenja dokazali bi da je to ustvari bio prašak za pecivo ili da je diler pogrešio klijenta i da je nesrećnoj osobi greškom dao paketić , kao što je to skoro bio primer.
Droga je jako opasna stvar i ne treba se zezati, naročito ne prikazivati konzumeiranje kao bezopasno.
Čuka uze kup!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Onda nisi čitao šta su mu rekli sve bivši i sadašnji teniseri.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
https://www.youtube.com/watch?v=Syv9VmJdCdw
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Prosvetli nas...samo polako napisao:Onda nisi čitao šta su mu rekli sve bivši i sadašnji teniseri.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
@samo polako Samo polako, ne bih ni ja voleo da neko meni blizak konzumira gudru. Ko procita moj post kako treba shvatice sta sam hteo da kazem. Ne nabijajte mi kokain na nos
Ja niti pusim, niti pijem, niti sam probao ikada bilo koju vrstu opojnih sredstava. Ali opet mislim da konja od 30 godina ne treba stavljati na vesala zato sto je probao koku.