Za dimenziju 205/60 R16 92H ne postoji GY UltraGrip Performance Plus, koja menja ovu iznad, Gen 1. Nisam siguran da je bolje uzeti tu stariju verziju, umesto (touring) gume 9+

Da, i ja mislim da je 3020 datum, ali je svakako čudno da isti nije utisnut na druge dve gume. A u zemlji gde živim nije lako naći pravog čoveka za pravu cenu, već gledaš net, utiske drugih, pa kako prodješOgi napisao: 02 Dec 2020, 11:49 Sto se tice DOT, meni je to mnogo bitno, vazno je da se obratis pravom coveku.
3020 ti je DOT.
Pogledao sam još jednom i, na desnoj strani na obe gume ima dot i tu je crvena šara na spoljnoj strani gume. Sa leve strane, gde je plava šara na spoljnoj strani, nema dot. Dakle kao što si pretpostavioOgi napisao:Ne znam za te dve, mozda su sa unutrasnje strane, baci pogled ako nisi namontirao.
Ali za ove druge dve je sigurno to to, 30 nedelja 2020 godine, znaci sveze da svezije ne moze da bude.
Često je to tako, pa i u kućidag81 napisao:Svi vide kad sednes, a kad se polomis retko ko. Znam ja za to,al jbg tako je.
@dex, slusaj mene i daleko ces dogurati.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока