Obzirom da je mogao aktivno igrati bar jos toliko, ovom gluposcu je lepo sebe uskratio za par stotina hiljada evropskih novcanica. Pa ti gari izvlaci lajne...
Pa niko od nas nije sportista tog kalibra, javna ličnost, idol mladih. Kad malo bolje razmislim, (hvala bogu) nisam idol ni svojim bratancima, tako da i da varim, koga ja interesujem.
Ne prijavljuje ali to postaje i to svojom voljom i njegovo "Gle drogira se", nije isto kao moje ili tvoje. Posledice će zasluženo snositi i nadam se ustati posle pada.
Zasto mislis da postaje svojom voljom?
On svojom voljom hoce da bude vrhunski sportista i da zaradjuje velike pare. Zasto bi zelo da bude javna licnost i da se uopste eksponira?
Pricam globalno o sportistima, a ne o Radjenu - Radjen je pozercina.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
AcaKayak napisao:Pa kod nas generalno ljudi vole da komentarišu sve u šta nisu upućeni, tako je bilo ranije s Troickim, tako je sada.
Aco, forsiraš Troickog u dva posta za redom. On nije pao na testu, već test nije ni radio, i kažnjen je jer je izbegao test. Dakle nije dokazano da se dopingovao (baram koliko je javnost obaveštena), pa mislim da nije korektno...
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Pa izbegao ga je jer je bio dopingovan, to je isto.
Ne postoji ni jedno drugo objašnjenje, osim ako se ne razumeš u proceduru testiranja, kao što se većina ne razume.
Kada znaš da ćeš da padneš ti lepo izbegneš test i sačuvaš sebi ugled kod ljudi koji se ne razumeju, hvala bogu u Srbiji te i proglase za žrtvu tuđih interesa pa budeš još popularniji i onda kad istekne zabrana koja u slučaju dopingovanja objektivno treba da bude doživotna, ti nastaviš bolje nego ikad.