Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Re: Ne brže od života!

Post od TDI »

A jel drugi nisu?

Nemoj samo ja da pocnem kao oni, nista vise, samo na istom nivou. I ja znam da ces me banovati, a njima vidim sada ne smes rec da kazes. Iz kog razloga ne znam i ne zanima me.

Ja se prema svima ovde pristojno ophodim, ali to sto sam pristojan, ne znaci da necu adekvatno da odgovorim, ako neko krene da me podbada na licnom nivou.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

O čemu ti pričaš? Ko je tebi bilo šta uradio?
Naravno da cu te banovati prvi sledeći put, jer nemam vremena i živaca da pokušavam više
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Čudan ti standard za pristojnost.

Elem, auto je opasna stvar i zato se registruje, a vožnja je opasna radnja pa je potrebna dozvola. Potrebno je da su ispunjena oba uslova - da vozač ima dozvolu i da je vozilo registrovano kao dokaz da je ispravno da bi se vozilo našlo u saobraćaju.
To je početak i kraj priče o saobraćaju.

Ako siromah može da vozi raspadnut auto, što ne bi mogao i da vozi bez dozvole.

Ma džabe je pišem.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

http://www.youtube.com/watch?v=k0OZ0HbIip4
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:D
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

McGruja napisao:O čemu ti pričaš? Ko je tebi bilo šta uradio?
Naravno da cu te banovati prvi sledeći put, jer nemam vremena i živaca da pokušavam više
A šta sam ja drugima, a nicim izazvan uradio? Hajde, ne bilo ti teško, a ni zapoveđeno da mi kazeš?
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

TDI napisao:

Da li je moguce da si toliki snob da to ne mozes da razumes?
TDI napisao:Pajo, hajde brate, sa tim parničarskim forama, oladi malo...

Ima, nego vi snobovi i tatina i mamina, a oduvek pazena i mazena deca koja su imala sve sto su htela, to ne mozete da shvatite.
TDI napisao:Kako ti druze sviras...
Ovime vređaš, a tebi se niko nije tako obratio.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Kazes ljudima da ne sviraju, da olade itd...
I naravno, prevrces sve u neku socijalnu pricu i neki licni nivo
Na auto forumu, o ispravnosti automobila
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

TDI evo ja ti garantujem da kazne dobijaju svi, ne samo "sirotinja". Nema opravdanja za voznju neispravnog auta, ugrozavaju i sebe i druge. Zaustavis Jugo star sto godina ne rade mu pola svetala, tockovi bije svako na svoju stranu a unutra pozadi deca. I sad ne treba ih kazniti jer nemaju para, nego pustis ih da nedaj boze se slupaju negde i nastradaju? Mozda zvuci glupo ali auto je vrsta "luksuza".

Sent from my Xperia E4 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

TDI samo levičarski :)
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

H4wkeye napisao:TDI evo ja ti garantujem da kazne dobijaju svi, ne samo "sirotinja". Nema opravdanja za voznju neispravnog auta, ugrozavaju i sebe i druge. Zaustavis Jugo star sto godina ne rade mu pola svetala, tockovi bije svako na svoju stranu a unutra pozadi deca. I sad ne treba ih kazniti jer nemaju para, nego pustis ih da nedaj boze se slupaju negde i nastradaju? Mozda zvuci glupo ali auto je vrsta "luksuza".

Daj mu primere iz prakse kako pišeš besnim kolima :)
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Ne mogu da editujem na TT, pod ovim luksuz smatram da ako nemas para da drzis auto u sigurnom i voznom stanju, nema sta da trazis na putu. Ne postoji izgovor za to, auto je oruzije.

Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:

Post od TDI »

McGrujo,
E dobro, u redu je...Nemoj da se ljutis, ti znas da si ti meni gotivan lik ovako, ali na tom nivou stvarno necu da pricam. Msm, sada me tovaris, pa me rasturas. Nije problem da se salimo, ali nemoj me ovoliko praviti budalom.

Nije bitno, idemo dalje. :pivo: Neka si ti meni ziv i zdrav.
Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Grujic napisao:
H4wkeye napisao:TDI evo ja ti garantujem da kazne dobijaju svi, ne samo "sirotinja". Nema opravdanja za voznju neispravnog auta, ugrozavaju i sebe i druge. Zaustavis Jugo star sto godina ne rade mu pola svetala, tockovi bije svako na svoju stranu a unutra pozadi deca. I sad ne treba ih kazniti jer nemaju para, nego pustis ih da nedaj boze se slupaju negde i nastradaju? Mozda zvuci glupo ali auto je vrsta "luksuza".

Daj mu primere iz prakse kako pišeš besnim kolima :)
Ministar Nesa kaze da se pisu svima i da pisu svi :mrgreen:

maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Znači treba da se uvede zakon da vozilima starijim od 10 godina ne moraju da rade sva svetla, a onim starijim od 15 godina nisu potrebne ni kočnice?

U SLO koja je daleko od bogate i uređene zemlje a da ne pričam o A i DE ima isto podosta i starih vozila ali su sređena, znači ima gume, i rade mu svetla i kočnice, barem osnova. A kad dođem u Srbiju samo ako pogledam gume čudi me da nema i više poginulih. Mislim ako si kreten za sebe i nije te briga za sigurnost zaleti se barem u neku banderu.

Zamisli si da se jedan takav kreten sa čelavim gumama zaleti u tebe i ubije ti ženu, dete, smilovao bi ga jer jadan nema novca za barem solidne gume?

Ima ovde kde živim jedan deda staru KIU pride ili šta je več ona kutijica, avto lepo uredan i na njemu NOVE gume goodyear i na zimu zimske gume a avto je vredan 200 e možda...znači normalan čovek iako možda nema za ili mu ne treba bolji avto barem ovaj održava po propisima.
Odgovori