Sport
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Sport
Sevilja opet uzela LE.
Dobra utakmica!
Dobra utakmica!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Bari!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Pratite RG?
Nole i Rafa se sastaju u 1/4 finala.
Gledao sam poslednji Rafin mec na kratko, igra 30% bolje-jace nego na proslom turniru.
Valja li cemu Grof Bozovic, novi Zvezdin trener?
Meni je i dalje Muslin ostao u secanju kao najbolji Zvezdin trener.
Nole i Rafa se sastaju u 1/4 finala.
Gledao sam poslednji Rafin mec na kratko, igra 30% bolje-jace nego na proslom turniru.
Valja li cemu Grof Bozovic, novi Zvezdin trener?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
steva_anya napisao: Valja li cemu Grof Bozovic, novi Zvezdin trener?
Gari je u 15 godina promenio 15 klubova i osvojio samo jedan trofej. Po meni, iz nekog razloga jako izvikan trener, ali po svemu sto se iza kulisa da cuti, zvezda sledece sezone mora uzeti titulu, tako da su mogli angazovati i Limenog iz Ratkova za trenera...
Zar nije i ove godine isto morala? Cela Srbija pričala kako je namešteno u Pazaru.
Terza kao doveden da zatvori sve tekme i te fore.
Terza kao doveden da zatvori sve tekme i te fore.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Jeste, i islo je sve u tom pravcu, ali se odjednom nesto deslio i to je palo u vodu. Sta? Nemam pojma, ali je jako cudno. Kada pogledas spisak klubova za sledecu sezonu, lako se moze izracunati koliko sigurnih bodova ce imati (gde, kako stoje stvari, ukljucujem i nas), pridodas tome i malo politickih glasina i dobijes vrlo verovatnu sliku buducih desavanja...
I ja mislim da bi Zvezda bila prva da u Partizan nije ušla SNS. Ovako su ih častili titulom jer su bili poslušni.
Ovako mrtav Partizan i jeste trenutno najbolji tako da su zaslužili.
Ovako mrtav Partizan i jeste trenutno najbolji tako da su zaslužili.
Ne znam ko je pisao na vasem navijackom forumu o "regularnosti" lige i kako igraju neki klubovi, ali moram da mu zahvalim za tu dojavu, jer je bila dobra za kladionicuDukeNS napisao:Jeste, i islo je sve u tom pravcu, ali se odjednom nesto deslio i to je palo u vodu. Sta? Nemam pojma, ali je jako cudno. Kada pogledas spisak klubova za sledecu sezonu, lako se moze izracunati koliko sigurnih bodova ce imati (gde, kako stoje stvari, ukljucujem i nas), pridodas tome i malo politickih glasina i dobijes vrlo verovatnu sliku buducih desavanja...

Iskreno samo sam pratio njegov rad kroz stampu, jer me generalno ne privlaci Ruska liga. Svejedno mislim da je dobar trener, a ako nista ima "ime" koje se postuje kod nas, a samim tim ce i lakse dovesti nekog perspektivnog fudbalera.steva_anya napisao: Valja li cemu Grof Bozovic, novi Zvezdin trener?