Zanimljivi oglasi
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Zanimljivi oglasi
Jedna Kappa 2.4 dizel je u Vrscu. Ima je drugar, ali se ne vozi. Skupa je za odrzavanje k'o djavo.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ako može da se napravi paralela sa serijom 3, vrlo slična priča samo brži auto...Uroš S. napisao:Haha, daAcaKayak napisao:I tebi smeta turbo rupa?Uroš S. napisao:Meni je 420d ozbiljan smor od auta, sve na njemu je ekstra, od izgleda do motora i vožnje, ali brate njaaaaaaaaaaah kako dosadno.šalim se, motor je bombona, menjač perfektan, auto se jako lepo vozi, izgleda fenomenalno, možda mi je i najlepši u klasi, ali ne izaziva mi nikakvu emociju, u voznji je neutralan u svakom smislu. Prosto nije zabavan, drugim rečima dosadan je. Voleo bih da probam i 428i npr, i da revidiram stav.
Ali oni svakako nisu napravljeni da se usereš od emocija, i imaju neke druge odlične adute...
- Delija
- Kontakt:
E9x je definitivno sirovija serija, sa boljim osecajem u voznji, ali F3x mi izgleda daleko bolje u svakom pogledu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Vi kao da svi vozite neke rally verzije WRX-a i EVO-a 
Ako vam trojka ne nudi zadovoljstvo u voznji, sa A4 i XE bi ste se tek smorili...

Ako vam trojka ne nudi zadovoljstvo u voznji, sa A4 i XE bi ste se tek smorili...
Pre svega je osecaj na volanu bolji, E90 ima klasican servo, F30 ima elektricni, malo neprirodan i lakse se mota. Pride volan nije onako masivno debeo kao na E90 i to narusava osecaj.Delija napisao:E9x je definitivno sirovija serija, sa boljim osecajem u voznji, ali F3x mi izgleda daleko bolje u svakom pogledu.
Nisam primetio da je osecaj na volanu preterano bolji u E90. Bas sam pre neki dan vozio 335i 2010. godiste. Verujem da je subjektivni osecaj u pitanju.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Chris hariss je ocenio 435i kao izuzetno monoton auto, takodje ne samo on vec i drugi novinaru kritikuju bmw volan koji je dosta operisan od osecaja.
Cini mi se da samo m verzije i xdrive dobijaju hidrauliku, ostali imaju imaju elektro mehanicke volane.
Послато са GT-N7100
Cini mi se da samo m verzije i xdrive dobijaju hidrauliku, ostali imaju imaju elektro mehanicke volane.
Послато са GT-N7100
Odakle ti to za xDrive i obican servo?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ima Coupea JTDa?Delija napisao:Jedna Kappa 2.4 dizel je u Vrscu. Ima je drugar, ali se ne vozi. Skupa je za odrzavanje k'o djavo.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- Delija
- Kontakt:
Ma jok. 2.4 dizel nije isao u coupe.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Eto vidiš, nisam ni znao, ni jedan test nisam pogledao ni pročitao a to možda još bolje opisuje auto od reci dosadan.Ivan napisao:Chris hariss je ocenio 435i kao izuzetno monoton auto, takodje ne samo on vec i drugi novinaru kritikuju bmw volan koji je dosta operisan od osecaja.
Послато са GT-N7100
Taj Kris nema pojma. Ne sviđa mu se najlepša generacija Golfa 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Al mu je R odličan, paušalno si pratio testove 

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Zato i pitam, znam da nije bio, rekoh da se nike nasao neki naš pametnjaković.Delija napisao:Ma jok. 2.4 dizel nije isao u coupe.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk