Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Re: Sport

Post od Woodoo »

steva_anya napisao:Meni je i dalje Muslin ostao u secanju kao najbolji Zvezdin trener.
Za Muslina se prica da je, kad god je dolazio, trazio garanciju uprave da ce Zvezda te godine biti prvak.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

@Piros

Mislim da je Božović najviše izbor nekih skrivenih dirigenata u Zvezdi koji su iz CG, mada kakvi su treneri bili u opticaju on je još i super. Svejedno i Murinja da su doveli, klub je u rupi, a bolji se fudbal igra u traktor ligama nego u Prvoj.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Sve je moguce, ali ta prica o Crnogorcima u Zvezdi se vezivala i za kosarkaski klub, sto mi iskreno malo ne pije vodu.
Generalno nam je fudbal u dubokom kanalu, a da li se moze naci izlaz bez privatizacije, mislim da ne. Jednostavno jos uvek svim politicarima trebaju klubovi da mogu nesmetano da peru pare preko njih.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Piros napisao:
DukeNS napisao:Jeste, i islo je sve u tom pravcu, ali se odjednom nesto deslio i to je palo u vodu. Sta? Nemam pojma, ali je jako cudno. Kada pogledas spisak klubova za sledecu sezonu, lako se moze izracunati koliko sigurnih bodova ce imati (gde, kako stoje stvari, ukljucujem i nas), pridodas tome i malo politickih glasina i dobijes vrlo verovatnu sliku buducih desavanja...
Ne znam ko je pisao na vasem navijackom forumu o "regularnosti" lige i kako igraju neki klubovi, ali moram da mu zahvalim za tu dojavu, jer je bila dobra za kladionicu :pivo:

He he, ovim si me lepo nasmejao, jer nisam znao da neko sa strane prati. Gari nema nikakve insajderske info, već je nekom svojom logikom došao do zaključka, koji se pokazao više nego ispravnim.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Neko je preneo njegov post na Grobarski forum i malo smo proverili i sve se slagalo. Sledece kolo je moj sin proverio teoriju u kladionici i fercera :kezo: . Cak sam nekim Zvezdasima dao naznaku, ali nisam hteo da im otkrijem celu formulu da ih ne uvredim i nisu verovali dok nisu videli rezultate :kezo:
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Ana Ivanović pobedila Makarovu na RG.Ako pobedi i Svitolinu,počeću da verujem da je Švajni glavni krivac za to.
:D
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Pa da, moja teorija se slaže, nejebica je bila glavni uzrok loših rezultata :D
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Woodoo napisao:
steva_anya napisao:Meni je i dalje Muslin ostao u secanju kao najbolji Zvezdin trener.
Za Muslina se prica da je, kad god je dolazio, trazio garanciju uprave da ce Zvezda te godine biti prvak.
Muslin je tražio da bude menadžer a ne trener kome će dovesti igrače. :)
I Pižon, koji se pominjao, je to tražio. Da selektuje, bira igraće iz mlađih kategorija, dobije vreme i strpljenje i da garantuje uspeh.
Setimo se da je one godine kada je bio trener zamenjen bez nekog velikog razloga, pominjala se reprezentacija itd.

Dolaskom Božovića meni je sasvim jasno da smo opet u kandžama Raje i CG ekipe koja je preuzela Zvezdu.
A to znači neki Kadu i slične fore.

Ako mene pitate držao bih Pižona sledećih 15 godina pa šta uradi.
A tim nekim menadžerima se može stati na put izgleda samo privatizacijom.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Mislim da ce 1/4 finale Rafa - Nole biti bolje od finala!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

I ja se nadam. Jedino sto dajem prednost Novaku.
Slika
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Kada igraju?
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Na betodds pise 03.juna u 11h.
Znaci prekosutra a vreme ce sigurno promeniti, posto pise da Marej i Ferer igraju isto u 11h (osim ako su na drugom terenu).

Sad citao izjave, obojica tvrde da ce buti zestoko.

Kvota na pobedu Noketa je oko 1.35, na Nadala oko 3.2.
Nole je u boljoj formi, poziciji, ali da ne malerisem - ne bi Nadala otpisao tako lako.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

:thumbup:

Ne razumem se previse u tenis i kvote, ali mozda je pametno odigrati 1 i 4+ seta. 1 na Noleta naravno.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Znam ali ipak je meni novak u prednosti za pobedu jedino gde nisam siguran da li ce osvojiti prvi set, ali pobedice sigurno. Nadal je i do susreta vise bio na terenu, a i nije fizicki na novakovom nivuo. Danas sam gledao Noleta sa Gaskeom i vidim da je namerno vezbao dropsotove sa brzim igracem jer se sprema za Nadala, da ga odvoji od odbrambene pozicije iza osnovne.
Slika
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Usrace ga Nole, mozda mu prepusti set.
Odgovori