Vazduhoplovi
Re: Vazduhoplovi
Užasan ovaj TU-134 unutra...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kolki komarci, ko rode
Jel ide neko 02.09? Ja cu doci na miting 99%.

Jel ide neko 02.09? Ja cu doci na miting 99%.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Iznad NS sad proletela V formacija od 5 aviona.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
ja se nadam da cu ici, jedva cekam....

Zna li neko kako je kada se gleda miting sa Dunava?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ovo sam vozio u vojsci

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ja sam planirao da idem, al cu biti u NS
Mozda uhvatim deo usput...

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
^^^Srela 1M
pracka za helikoptere

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma gde ćeš sa tim, zauzme bre pola dvorišta. Ovi stingeri jesu skupi, al staju u šupu i obaraju ko RAID zuznare.Geza napisao:Ovo sam vozio u vojsci![]()

Širim haos!
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Obavezno, nosim fotoaparat sa zum objektivomcozmo napisao: Jel ide neko 02.09? Ja cu doci na miting 99%.

Danas pre podne uvezbavali na 29 kama kosu petlju, takodje su tri miga 29 bila odjednom u vazduhu, jedna je na remontu sto znaci sva flota 29ki u vazduhu

Nevezano za aeromiting, stize jos jedna avion
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D0%BD.html
Iskreno, je*es i vojno vazduhoplovstvo, nama trebaju avioni za gasenje pozara... Ovo zadnjih godina je sve gore i gore...
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D0%BD.html
Iskreno, je*es i vojno vazduhoplovstvo, nama trebaju avioni za gasenje pozara... Ovo zadnjih godina je sve gore i gore...
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Ma kazu posle rusi ovo ono, gde su nam prijateljui sa zapada, gde su kfor, sfor, nato tu su samo da biju narod na kosovu i bombarduju, kad dodje do pozara jedino ruje priskacu u pomoc, nego niko ih ne zove, ovi sad kao nesto malo otoplili saradnju, sta je sa velikim prijateljima iz EU koji su "oko nas" cute. U stvari ne cute cim nesto progovoris o Kosovu odma komentarisu, a kad ti zatrebaju okrenu glavu.
A sad nesto na temu vazduhoplova
imaju bre ovi rusi letelicu za svaku priliku, jeste ovo zver nadleti jezero napuni se i za cas pogasi planinu , i navrati se ponovo, i tako par puta i kraj, sa zemlje je bre nemoguce odraditi ovakav posao.
J da sam vlast, ja bi im ponudio i aerodrome za stacioniranje lovacke i strateske avijacije i planine za osmatracke radare a Vojvodinu sa kojom zapadni prijatelji imaju "posebne namere" za stacioniranje protivraketnog stita S-400 i za buduci S-500 i za interkontinentalne rakete dalekog dometa.
E pa posle nek ucenjuju, kao sto sad rade.
da se razumemo saradjivao bih ja i sa EU, ali posle bi to bila partnerska saradnja a ne ko sad ucenjivacko-ponizavajuca.
A sad nesto na temu vazduhoplova

J da sam vlast, ja bi im ponudio i aerodrome za stacioniranje lovacke i strateske avijacije i planine za osmatracke radare a Vojvodinu sa kojom zapadni prijatelji imaju "posebne namere" za stacioniranje protivraketnog stita S-400 i za buduci S-500 i za interkontinentalne rakete dalekog dometa.
E pa posle nek ucenjuju, kao sto sad rade.
da se razumemo saradjivao bih ja i sa EU, ali posle bi to bila partnerska saradnja a ne ko sad ucenjivacko-ponizavajuca.

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum