Ševrolet problemčići
Re: Ševrolet problemčići
Pazi da neiseces crevo
Pazim, ma necu ih vise ni stezati, posto jedino zamena tu resava problem, dosucu povremeno malo vode... vidi se okom da su se tu kod motora rasirila od toplote, ta koja su fabricka.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Bax napisao:Jel ima neko ideju sta moze da puca, bas pukne, nevezano da li auto stoji ili ide, pa cak i kad je ugasen.
Puca od pozadi.
Samo povremeno pukne kao da je nesto nategnuto, pa se rastereti, i tako od kad je kod mene
Nista se drugo ne desava, sem tog udarca koji se ponekad desi....
Katalizator?
Najviše nas ubijaju ljudi koji su nam nekada davali razlog da živimo.
Videcemo negde kad dignem ponovo auto, ja sam ubedjen da je negde oko zadnjeg tocka.
Stegao sam onu selnu, vise ne curka, nego kao da selna se razvuce posle par meseci, ne kapiram bas, nije ni vazno...
Stegao sam onu selnu, vise ne curka, nego kao da selna se razvuce posle par meseci, ne kapiram bas, nije ni vazno...
Tu gresku u konstrukciji izgleda nemaju nameru da poprave i nakon vise decenija.Bax napisao:Problem je sto mu se ne cuje benz pumpa, a zavegla on pola kruga, ali dzaba bez goriva.
Probao sam da dodjem do pumpe, ali to mora da se skida izgleda rezervor, nema prilaz ispod sedista..
Izuzetno glupo resenje. Na mom Fordu je uz to jos smetao i desni amortizer pri skidanju rezervoara koji je cak uspeo da korodirai bude busan.
Takva smejurija oko pumpe mi je samo ubrzala odluku da se ratosiljam Forda (Sierra je u pitanju). To je bio jedini krupniji kvar za 3 godine voznje ali je bilo taman da me ubedi da Fordove ideje nisu za mene.
Koliko cujem na novijim Fordovima se moras demontirati komplet pedala gasa da bi se zamenio filter vazduha kabine.

Ne mora, ali se tako pravilno servisira
Ja gledao na youtube, brusilicom iseku lim do pumpe na Focusu, pa je onda poprave, pa zavare lim... Mrzi ih da demontraju sve zivo...
Suludo mi je to da seku, skinuli smo rezervoar i zamenili pumpu za 45 minuta
Koja je cena pumpe bila?
3.000 din
Popularna cena, to je za 1,6?
Da, ne znam da li odgovara i za druge benzince
To je otprilike ta cena pumpe za benzince do 200KS, to pokriva atmo benzince do oko 3.000 ccm recimo (kapacitet oko 120litara na sat).
THX, prenecu drugaru, dobro ce mu doci ta info, kad bude pregovarao oko cene...
Njegova Fiesta je 150 ks 2000 kubika, bojim se da usput nije upropastio aku, jer je 2 meseca vec prazan.....
Njegova Fiesta je 150 ks 2000 kubika, bojim se da usput nije upropastio aku, jer je 2 meseca vec prazan.....
Neka zove http://www.mond.rs