Comi,
Pravi ljubitelji automobila vole poštuju i cene sve automobile, i razumeju raznolikost.
Nije ljubitelj onaj koji je pun predrasuda, i u startu deli/grupiše automobile. Isto tako je i sa "ljubiteljima" životinja, muzike i svega ostalog...
Pa sta fali tom BMW-u, izgleda bolje neg Toyota za te pare...
Ne fali mu ništa, sem apsolutno prenaduvane cene... Smešno je za te pare dobiti auto koji nema automatsku/digitalnu klimu, onako tanak štof, bez ekrana ili s ekranom smešne rezolucije (ili nije u boji), nema držače za čaše, radio koji izgleda kao da je iz '88 sa krš ozvučenjem, ogoljen plastični volan i ručicu menjača, plastične imitacije aluminijuma...
Kada dajem 40,000€ za auto hoću pravi auto, ne ogoljeno ime.
Za te pare uvek biram Volvo XC70 ili Subaru OUTBACK sa onim kožnim foteljama, panoramom, itd.
Za iste/slične pare:
BMW:

Toyota:
Niko ne kaze da je Skoda uzbudljivija, ali je bar povoljnija, problem je u dobijeno/ulozeno.
Avensis sa lagera može da se nađe sa već 17,18000€ i sasvim solidnom opremnom u startu.
Passat, Mazda6, Mondeo, Accord itd su dosta skuplji... Superb isto.
Off topicOff topic
A Lexus uopste ne pominjem, nikad se nisam vozio u njemu, znam da me ne zanimaju, sedeo u njima, enterijer mi se ne svidja, malo kic, decije, plasticno, testovi kazu da ni u voznji nisu na nivou BMW-a al pojma nemam
Off topic
Jes da nije tema, moj rođak vozi GS, auto je vrhunski urađen, pusti predrasude. Pravi aluminijum, masivno drvo i kvalitetna koža. Čak i manje plastike unutra od aktuelne 5 (da li je prijatnija na dodir ne ulazim).
Pozdrav