Slatkiši & čokolade & kremići :)
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Prethodno da uplatimo zdravstveno osiguranje u inostranstvu jer će nas pola završiti u bolnici od prevelike količine čokolade.
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Pogresno mr T.
Pa zar surovi profesionalci, posle godina vezbanja? Ne, ne...
Tptlk
Pa zar surovi profesionalci, posle godina vezbanja? Ne, ne...

Tptlk
Ko je vlasnik ne znam, ali oni imaju i lanac prodavnica, ima ih i kod nas. Slično kao Štark.snork napisao:To bi bilo logično da je "Kraš" lanac supermarketa ili tako nešto, ali pošto je reč o (nekada vrlo dobroj i uglednoj) industriji čokolade, keksa i bombona, čudno je da prodaju nešto iz svog domena, a da to ne proizvode sami. Pre mi izgleda da je reč o globalizaciji, tj. da ih je kupio neko ko ima fabrike i u drugim zemljama.jaksa napisao:Čudi me da se tome čudite - najobičnija proizvodnja po narudžbini za robnu marku, u ovom slučaju Kraš
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Mislim da bih bio uhapšen i umro u pritvoru od posledica prejeranja.Polke napisao:A sta mislite da se organizuje poseta Festivalu cokolade?

Širim haos!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja nesto nemam vremena ali bih voleo po koji suvenir 
TapaTalk

TapaTalk
ja voziiim 

Samo poneseš insulin i cepajtrojanac napisao:Prethodno da uplatimo zdravstveno osiguranje u inostranstvu jer će nas pola završiti u bolnici od prevelike količine čokolade.

- Polke
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:09
- Garaža: Accord CL7 & Focus C519
Pitanje za ljubitelje krema: Da li biste kupili krem domace proizvodnje? Ne mislim na domace fabrike, vec na kucnu radinost. Pri tom bi lesnika bilo minimum 30%.
Evo obrazlozenja:
Ona teglica gianduie od 330gr sa prethodne strane kosta oko 8 evra, a sadrzi odnos lesnika, kakaa i secera kakav i treba da bude, bez ikakvih emulgatora, palminog i ostalih hidrolizovanih ulja, masti i gluposti. Takav krem nisam video kod nas da ima da se kupi
Jedan prijatelj ima plantazu lesnika i hteo bi da proba ovo da napravi, pa me interesuje da li postoji trziste za ovo koje bi bilo spremno da plati kvalitet. Proizvodnu cenu toga ne znam precizno, ali kretala bi se negde oko 12e za kg.
Evo obrazlozenja:
Ona teglica gianduie od 330gr sa prethodne strane kosta oko 8 evra, a sadrzi odnos lesnika, kakaa i secera kakav i treba da bude, bez ikakvih emulgatora, palminog i ostalih hidrolizovanih ulja, masti i gluposti. Takav krem nisam video kod nas da ima da se kupi
Jedan prijatelj ima plantazu lesnika i hteo bi da proba ovo da napravi, pa me interesuje da li postoji trziste za ovo koje bi bilo spremno da plati kvalitet. Proizvodnu cenu toga ne znam precizno, ali kretala bi se negde oko 12e za kg.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Svako bi kupio da proba, ali sumnjam da bi većina nastavila da kupuje, bar ne po toj ceni.
Posetite www.garaza.rs !
To je recimo trenutna cena Nutele u Srbiji.
Ja bih kupovao.... Ne pijem, ne pusim, ne droziram se, al za cokoladu bih sve dao...
Ja bih kupovao.... Ne pijem, ne pusim, ne droziram se, al za cokoladu bih sve dao...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja bih kupovao ako je OK. Losa strana (po proizvodjaca) je to da nisam neki potrosac toga, tj.kilo bi potrajalo
Tptlk
Tptlk
NexT napisao:To je recimo trenutna cena Nutele u Srbiji.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
I ja bih, volim kvalitet pogotovo u tom smislu, al mora da bude ispraceno i dobrim ukusom.
U Cirihu smo našli prodavnicu nazovi exkluzivnih slatkiša, i tamo je teglica neke "domaće nutele" iz Italije od recimo 100g bila oko 10 CHF, ne sećam se tačno.
Po meni postoji prostor za tako nešto na tržištu, ali ne kroz Tempo, Maxi, Idea, Roda i sl. već kroz neke specijalizovane prodavnice slatkiša, kao što su ove po BG u Kralja Petra, Delta City i sl.
Po meni postoji prostor za tako nešto na tržištu, ali ne kroz Tempo, Maxi, Idea, Roda i sl. već kroz neke specijalizovane prodavnice slatkiša, kao što su ove po BG u Kralja Petra, Delta City i sl.
postoji pokusaj univer-exporta, za tako necim, zove se Exslussive shop, i prodaje samo luksuzniju hranu, slatkishe, vina grickalice...
cene su besne, ali imaju svoju klijentelu..
U ns-u imaju radnje, ne znam za bg...
cene su besne, ali imaju svoju klijentelu..
U ns-u imaju radnje, ne znam za bg...