O kamerama za snimanje saobraćaja
Re: O kamerama za snimanje saobraćaja
Koja crna kamera tu...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Milos napisao:Moze sa zadnjom vucom,mozda je isao poprecke

Sent from my Lumia
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Drugara neki dan u NS kaznio pandur iz Punta sa kamerom. Isao je bulevarom i stao bocno pored poprecno parkiranih kola jer nije bilo slobodnog mesta. Ovaj iz Punta ga cekao iza, startovao i ispisao kaznu, kao ne moze da se brise. Dao je prigovor da nije bilo mesta na parkingu, cisto sumnjam da ce mu ista vredeti.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Za šta ga je kaznio, nepropisno zaustavljanje/parkiranje?
Pa za to kamere u Punticima i sluze.
Ja pre neku noc stao kod neke brze hrane, isto nije bilo mesta, i na isti nacin sam stao. Pandur poceo da se vrti oko auta (BG table kao magnet), najnormalnije sam ga zamolio samo da uzmem klopu, kroz zajebavanje ga pitao oce i oni nesto
i lik otisao 
Ja pre neku noc stao kod neke brze hrane, isto nije bilo mesta, i na isti nacin sam stao. Pandur poceo da se vrti oko auta (BG table kao magnet), najnormalnije sam ga zamolio samo da uzmem klopu, kroz zajebavanje ga pitao oce i oni nesto

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pretpostavljam, mislim da je 5k kazna.Grujic napisao:Za šta ga je kaznio, nepropisno zaustavljanje/parkiranje?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
PAZNJA !!!
Kod SoGe banke, na raskrsnici A. Borbe i Bulevara Z. Dj. sa desne strane na trotoaru iz smera auto puta vec duze vreme stoji ugaseni Punto, policijski, cekajuci da neko prodje na zuto/crveno i munjevito krece u poteru.
Danas sam ga video na delu, kao metak je krenuo za pociniocem, sa trotoara, direktno kroz raskrsnicu i upalio rotaciju.
Cisto da znate sta moze da nam se desi kada prodjemo na zuto, ovaj jadnik verovatno nije ni sanjao da to moze da mu se desi.
Kod SoGe banke, na raskrsnici A. Borbe i Bulevara Z. Dj. sa desne strane na trotoaru iz smera auto puta vec duze vreme stoji ugaseni Punto, policijski, cekajuci da neko prodje na zuto/crveno i munjevito krece u poteru.
Danas sam ga video na delu, kao metak je krenuo za pociniocem, sa trotoara, direktno kroz raskrsnicu i upalio rotaciju.
Cisto da znate sta moze da nam se desi kada prodjemo na zuto, ovaj jadnik verovatno nije ni sanjao da to moze da mu se desi.
Sto jadnik? 

Zato sto tehnicki ni ne napravis prekrsaj, a naje*ao si.
Nego, mene buni druga stvar. Kako Punto moze munjevito da krene?
Znaci obelezen je, nije civilni?
Nego, mene buni druga stvar. Kako Punto moze munjevito da krene?

Znaci obelezen je, nije civilni?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Veruj mi da moze, bas sam se iznenadio kako ga pandur gari. Prvom do crvenog. :-D Kada razmislim, auto je sigurno bio upaljen. Auto je obelezen, nije civilni.
A sto jadnik, pa zamisli kako bi se smorio da ga nagaris da prodjes na zuto negde gde nema kamere, uhvatis malo crveno i posle 300m iza tebe rotacija, juri te pandur i nema sliku nego kao "prosao si na crveno" a ti nemas sanse da se odbranis.
A sto jadnik, pa zamisli kako bi se smorio da ga nagaris da prodjes na zuto negde gde nema kamere, uhvatis malo crveno i posle 300m iza tebe rotacija, juri te pandur i nema sliku nego kao "prosao si na crveno" a ti nemas sanse da se odbranis.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mozda je snimio sa kamerom, ako je bio Punto koji ima doticnu.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
I ja cenim da jeste taj bio.
Koliko bi on trebao da stoji iza semafora da bi snimio svetlo na istom i kako ga neko ne bi primetio?