Poslato sa Lumia 925
Svi imaju svog Zlobicugoblin napisao:Inace prosto je fascinantna opsednutost Putinom. To dok se ne dozivi ne mozes shvatiti na kako visokom nivou vlada opsednutost.
Meni je to slepo pracenje vodje karakteristicno za "nizi stalez", ljude koji od vodje ocekuju da im omoguci bolji zivot, ljudi koji imaju dosta zatvorene vidike u svakom smislu (obrazovnom, ne krecu se...).
Medjutim kod njih vlada ta histerija na najvisim mogucim pozicijama, bas sam se iznenadio, gledaju u njega kao u boga. A takvo jedinstvo je velika stvar za naciju i zemlju.
Jos gore. Ja kad sam 2010 radio tamo, prosecna plata u Moskvi je npr bila 800e.nikaragva napisao:Pa manje vise isto kao i kod nas. Sto dalje od BG, to manje plate ...![]()
Gde mu mama radi kao profesor, u Crnoj Travi?superboss napisao:Kolega Rus mi je pricao da njegova majka u nekom gradu na par hiljada km od Moskve, kao profesor fizike ima 100e.
Godinama se na tv pricalo kako je moskva najskuplji grad na svetu. Kako onda prezivljavaju sa tih 800e, kad u svajcarskoj kazu da jedva sklapas kraj sa krajem sa 3000 franaka.superboss napisao:Jos gore. Ja kad sam 2010 radio tamo, prosecna plata u Moskvi je npr bila 800e.nikaragva napisao:Pa manje vise isto kao i kod nas. Sto dalje od BG, to manje plate ...![]()
Kolega Rus mi je pricao da njegova majka u nekom gradu na par hiljada km od Moskve, kao profesor fizike ima 100e.
Horizontal Width: 737.54 miles (1186.96 km) from Moscow southeast to Permnikaragva napisao: Gde mu mama radi kao profesor, u Crnoj Travi?
![]()
![]()