Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Re: Golf VII 1.2 TSI 86 ili nesto drugo za 16.000€

Post od passenger »

Mislim da si ga ubio ko macolom sad.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Pa brate mili, ja vise truda posvetim kupovini mobilnog, nego on kolima, mora tu malo da se zapne, da se preznoji, da se popije koji bensedin, da se iscedi maksimum i samo tada neces imati za cime da zalis :mrgreen:
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

pa on nas iscedio 60 strana, više smo se mi iznervirali nego on :kezo:
I ovo mu je karma, osveta. Ma neka, nije mi žao :mrgreen:
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Miljankg
Reactions:
Pridružio se: 02 Jul 2016, 19:30

Post od Miljankg »

Nije frka, hvala za sve savete. Medjutim, fokus je na funkcionalnosti, zbog ogranicenog budzeta.

Realno, od svega, korisno je imati preklopne retrovizore, cisto da se ne cimam da ih sklapam sam i parking senzore, da bih se lakse parkirao. I to koliko vidi, 320 eura su samo "pistavci".

Ovo ostalo manje vise, to cu da dam za gume i felge.

To mu je to sto se mene tice.

Inace, takodje trosim dosta vremena na sve sto kupujem, ali sam posle uglavnom vrlo zadovoljan. Moblini, PC Komponente pa eto i na kola :) Mada moram priznati kola nije lako odabrati jer ima previse oprecnih misljenja javnog mnjenja :D
Miljankg
Reactions:

Post od Miljankg »

passenger napisao:pa on nas iscedio 60 strana, više smo se mi iznervirali nego on :kezo:
I ovo mu je karma, osveta. Ma neka, nije mi žao :mrgreen:
Realno, verujem da ce ovo da koristi dosta svima koji kupuju kola. Prekopao sam dosta toga pre nego sto sam dosao tek na ovaj forum.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ok, sve je krenulo od Golfa i 16k eura, pa sam mislio da je to budzet i za Leona, pa da imas lufta 2k eura, a ako nije, onda puj pike ne vazi :)
Era
Reactions:
Pridružio se: 28 Feb 2016, 22:52

Post od Era »

Miljankg
Opet ćes da na tog baznog Golfa (koliko vidim) da napucaš 16 K€.
Motor sam probao u Fabiji, za grad je Ok, ali uzbrdo nema snage! U preticanju kao da izdiše iznenada. Prvo puvuče a onda kvrc. U Glfu mogu i da zamislim.
Golf nisam glledao jer u startu pucam 2000 evra na zlatan krst.

Ja bi na tvom mestu za iste novce uzeo Tipo 1,3 MJ sa dobrom opremom.
Miljankg
Reactions:

Post od Miljankg »

:D

Pazi, mogao bih i tako, ali ne bih bas istresao sve sto imam bez potrebe. Ko da ceka do novembra sad XD
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Paket sa varijabilnim prtljaznikom nepotreban po meni.
Retrovizori se preklapaju samo kada se zadrzi prekidac za zakljucavanje kola.
Paket ugodnost bih uzeo. Automatski brisaci rade odlicno. Naravno da mogu da se iskljuce.
Umesto tih senzora, preklapajucih retrovizora i varijabilnog prtljaznika uzeo bih ovo sto je Heroj naveo.
Kada imas tu vecu multimediju mozes na nju da povezes kameru sa Alija, sa lupam 30 EUR. Ja narucio za Fabiju, kada stigne postavicu. Uglavnom ovako izgleda, sa tim da je za Leona u sklopu svetla za tablicu.
Slika

Tapatalk Post
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Tih 1000 evra bi ti bila najbolja investicija, stvarno, jeste to dosta novca, ali dobijaš OGROMNO i veruj da če ti biti veče veselje posedovati takav avto, a to što izgleda milijon puta bolje takav da ne pišem. Malo pogledaj kakav je leon sa LED i 17 i kakav običan i verujem da češ naručiti taj paket.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Markoni napisao:Paket sa varijabilnim prtljaznikom nepotreban po meni.
Retrovizori se preklapaju samo kada se zadrzi prekidac za zakljucavanje kola.
Paket ugodnost bih uzeo. Automatski brisaci rade odlicno. Naravno da mogu da se iskljuce.
Umesto tih senzora, preklapajucih retrovizora i varijabilnog prtljaznika uzeo bih ovo sto je Heroj naveo.
Kada imas tu vecu multimediju mozes na nju da povezes kameru sa Alija, sa lupam 30 EUR. Ja narucio za Fabiju, kada stigne postavicu. Uglavnom ovako izgleda, sa tim da je za Leona u sklopu svetla za tablicu.
Slika

Tapatalk Post
Ja uzeo za Espace sličnu, ide umesto svetla za tablicu, ima i ležište za sijalicu tako se ne ostaje bez svetla.
Ako multimedija ima video ulaz, naknadna ugradnja aftermarket kamere je svakako jeftinija opcija, pride izgleda kao fabrika za razliku od senzora
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ja imam Clarion na 3M traku, ali sam morao Clarion zbog Mercedesovih jebancija oko struje, pa mi je Kinez stradao.
Superb III
Reactions:
Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15

Post od Superb III »

Ajde Milane ne zali se oko cekanja,ima i u tome nesto lepo. ;) Mozda te iznenade i ranije dobijes auto,ti samo rezervisi dok se ne si se predomislio :) Mene Leon nije me bas odusevio sto se tice kvalitet plastike enterijera al ako si se vec odlucio onda neka ti je srecom. Verovatno ipak je najbolja za taj novac koji planiras da potrosis i za to sto trazis.
p.s. Zaboravio si na savet koji sam ti dao oko pazarenja :)
Miljankg
Reactions:

Post od Miljankg »

Superb III napisao:Ajde Milane ne zali se oko cekanja,ima i u tome nesto lepo. ;) Mozda te iznenade i ranije dobijes auto,ti samo rezervisi dok se ne si se predomislio :) Mene Leon nije me bas odusevio sto se tice kvalitet plastike enterijera al ako si se vec odlucio onda neka ti je srecom. Verovatno ipak je najbolja za taj novac koji planiras da potrosis i za to sto trazis.
p.s. Zaboravio si na savet koji sam ti dao oko pazarenja :)
:D Mozda me iznenade pa doteraju mercedes, kazu evo, lepe su ti oci, uzmi jedan :)

Sto se izbora tice i svega prelgedanog, Golf <=> Leon, Leon zaista daje mnogo vise, pre svega bolji motor, Octavia <=> Leon, Oktaviu bih samo sa 1.4 tsi a tad je jaca cena, Megane <=> Leon, Leon mi se jednostavno vise svidja. Pisao sam i da mi se svidela Mazda ali kosta dosta vise nego Leon.

Tako da sam siguran u ovaj izbor.

A sto se popusta tice, nisam nista specijalno mogao da izvucem iako auto kupujem kesom, vec je dosta na akciji...
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Onda se bar ogrebi za sve sto mozes od aftermarket opreme. Patosnice, srafovi... Sta god daju, dobro je.

Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Odgovori