Ne moze biti dizel hot hatch jer pored solidnih performansi, nista drugo nema da valja.
Samo zamisljam sebe kako ulazim u salon da kupim GTI, a oni mi kazu da imaju ovog drugog, za hiljadu eura vise, pa kada ih pitam zasto je hiljadu eura vise, oni mi odgovore da je to zato sto je sekund sporiji do 100, ima 35ks manje, ima zvuk kao traktor, ide do 4.500 RPM, i sipa se dizel, i ono NAJCRNJE, ne sadrzi u imenu, pocetno slovo mog imena.
Jel me vi zezate? Ne gospodine, jeste da sve to zvuci cudno, ali on ima cak 30 Nm vise, i tezi je samo 45kg.
Pa za to bi prvo neko morao da me kastrira, a onda da mi uradi lobotomiju.
Brate mili, zna se zasto se uzima dizel, za velike kilometraze, za stednju, i malo laksu, laganiju voznju po gradu...
Manite me tih gluposti da pri kupovini automobila za izivljavanje, ja kupujem dizel, sa losijim performansama, losijim ponasanjem, losijim zvukom, i sve to za vece pare...
Pa ljudi su stvarno skrenuli. Meni licno je nfascinantno da oni te GTD-jeve uopste i prodaju nekome...
Da mi je da popricam sa covekom koji je otisao u salon, i kupio GTD-ja, da se upoznam sa njim na par sati, da vidim koji mu je pogled na svet, da se barem valjano potrudim da ga skapiram...
Sent from my HTC One using Tapatalk