To je to!Xepoj87 napisao:U svakom slucaju,kada se vec ide na karavan,ja bih isao na SUV,jer ima jos vise pogodnosti,ako je vec prakticnost na prvom mestu
sent from my HTC Sensation
To je to!Xepoj87 napisao:U svakom slucaju,kada se vec ide na karavan,ja bih isao na SUV,jer ima jos vise pogodnosti,ako je vec prakticnost na prvom mestu
Pa i Austrijanci su kao Svabe...ovi drugi se opasno pale na karavane.Dusan napisao:Zato je karavan majka.Floyd napisao:...a u Bimmera pozadi idu samo koferiSad sam poceo da gledam bas odnos karavana i lumizna ovde. Mogu da garantujem da ima vise karavana. Ne mogu da nadjem statistiku na internetu ali sam siguran da je odnos 60 prema 40 u korist karavana ako ne i vise.
Floyd napisao:E, neko ni sa 20 godina nema ukusa...sta da se radi
Ovde te klinke najvise voze Golfove, TT i seriju 1 kupe...zavis ko koliko ima.
Mozda ima parktronic sto sam parkiraNexT napisao:Floyd napisao:E, neko ni sa 20 godina nema ukusa...sta da se radi
Ovde te klinke najvise voze Golfove, TT i seriju 1 kupe...zavis ko koliko ima.![]()
![]()
Danas na parkingu aerodroma ispred mene Cayenne. Jedno slobodno mesto, onako, odoka jedva da stane toliki auto. Izvlaci ga napred, u rikverc i iz prve savrseno ravno, uz liniju. Ooook, parkiram ja par mesta dalje, kad iz Cayenne-a izlazi devojka, mozda 30ak godina, i vodi cerkicu. Da zanemarimo to sto je prelepa, al ne da ga je parkirala, ostao sam bez teksta.