Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
jest, samo su mlaki. Ja sam mislio da ne greju uopste...
Ocu prolece.
Ocu prolece.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jel to hoćeš da jažeš da imsš pokazivač koji pokazuje i desete delove stepena? Bolje brini kako da ne postanete pingvini tamo u firmi.ivancho napisao:Jutros meni na kolima pokazivalo 1.5 stepen

Jesu probe, mada zbog tepmerature traju malo duže.NexT napisao:Jutros zamalo da izadjem iz kuce. Kad sam shvatio koliko je hladno, vratio sam se u krevet.
I, bice da ne greju, samo je bila topla proba. Kod mene greje samo klima.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja sam morao da zavrnem radijator, greje me samo vertikala i toplo je. Tako svake zime, skoro pa spavam sa kipovanim prozorom.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja spavam bukvalno cele zime sa kipovanim prozorom (otvoren je 24/7)... 
Samo je roletna malo spustena kad sneg veje direkt u prozor

Samo je roletna malo spustena kad sneg veje direkt u prozor

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To je zato što ne plaćate grejanje po potrošnji. Mi ćemo da luftiramo jednom mesečno, s obzirom kakve su im cene 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Slazem se. Sistem je katastrofalan...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Sistem je da se uzme od onih kojima može da se odseče struja, gas, grejanje...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa bolje bi bilo da plaća(mo) po potrošnji jer mu je očigledno previšeHeinz napisao:To je zato što ne plaćate grejanje po potrošnji. Mi ćemo da luftiramo jednom mesečno, s obzirom kakve su im cene

A kako će da mere potrošnju, meni su 3 od 4 radijatora ugašena tokom cele zime (izolovao sam stan kako treba)?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Imamo kalorimetar na ulazu u zgradu, i za svaki stan pojedinačno.
Kažu ljudi da su zimus plaćali po 25-30k dinara (ako ne i više, zaboravio sam) za 70 kvm a nisu se baš ogrejali.
Kažu ljudi da su zimus plaćali po 25-30k dinara (ako ne i više, zaboravio sam) za 70 kvm a nisu se baš ogrejali.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kazu da ce do 2015.sve toplane morati da predju na merenje po utrosku. Tada odjavljujem grejanje, do tada otvaram prozore 
Sa obzirom da toplu vodu delimo na zgradu, ima da odvrnem, taman lepo zgreje
TT

Sa obzirom da toplu vodu delimo na zgradu, ima da odvrnem, taman lepo zgreje

TT
Nisam to pročitao (nešto ne verujem da je izvodljivo).
Do 1.7.2012. (tako neki datum polovinom 2012.) je za novoizgrađene objekte moglo da se bira da li se plaća po kvm ili po količini toplote.
Do 1.7.2012. (tako neki datum polovinom 2012.) je za novoizgrađene objekte moglo da se bira da li se plaća po kvm ili po količini toplote.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Klik na link
nadlanu.com napisao:Ministarka energetike Zorana Mihajlović najavila je u četvrtak bi sve toplane u Srbiji trebalo da do početka grejne sezone 2015. godine pređu na naplatu toplotne energije po utrošku.
Jel imas inverter na klimi? Ne mogu da se setim do koje temperature moze grejeona bez invertera? Posto planiram da pazarim da sluzi kao prelazno resenje?NexT napisao:Jutros zamalo da izadjem iz kuce. Kad sam shvatio koliko je hladno, vratio sam se u krevet.
I, bice da ne greju, samo je bila topla proba. Kod mene greje samo klima.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Najčešće do -5, ali su tu prilično neefikasne. Čak i na +5 kao danas npr. Velika vlaga im smeta isto.